ΔΙΕΘΝΗ

Αναμονή για τις κυρώσεις τους

Αναμονή για τις κυρώσεις τους

Έτοιμες να μάθουν τις κυρώσεις που θα υπάρξουν από την UEFA αναφορικά με το Financial Fair Play, φέρονται να είναι Ίντερ και Ρόμα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει «καμπανάκι» και για άλλες ιταλικές ομάδες.

Εδώ και λίγο καιρό υποστηρίζεται πως η UEFA θα τιμωρήσει τις δύο προαναφερθέντες ομάδες, λόγω παράβασης των κανονισμών του FFP.

Όπως αναφέρουν λοιπόν σήμερα (4/5) οι «Gazzetta dello Sport» και «La Repubblica», οι κυρώσεις αναμένεται να γίνουν γνωστές αύριο (5/5).

Αρχικά, υποστηρίζεται πως μπορεί να υπάρξει πρόστιμο μεταξύ των έξι κι οχτώ εκατομμυρίων ευρώ για την Ίντερ, την ώρα που πιθανότατα θα υπάρξουν περιορισμοί στις μεταγραφές που θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν.

Από την άλλη, η Ρόμα μπορεί να μην λάβει κανένα από τα φετινά της έσοδα τα οποία προέκυψαν από την παρουσία της σε Champions και Europa League, ως ποινή. Παράλληλα, στο «στόχαστρο» μπορεί να μπει κι η Μίλαν, όταν πάρει πρόκριση και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως κι οι Λάτσιο και Φιορεντίνα.

Τέλος, υποστηρίζεται πως αύριο (5/5) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο και τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top