Συγκρούσεις αστυνομίας – διαδηλωτών σε συγκέντρωση κατά του lockdown στο Λονδίνο

Συγκρούσεις αστυνομίας – διαδηλωτών σε συγκέντρωση κατά του lockdown στο Λονδίνο

Ταραχές στο κεντρικό Λονδίνο σε συγκεντρώσεις που μετείχαν χιλιάδες διαδηλωτές κατά των μέτρων του κορωνοϊού – Πάνω από 60 συλλήψεις  

Βίαια επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο κεντρικό Λονδίνο, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κατά του lockdown, στις οποίες μετείχαν χιλιάδες πολίτες, που διαμαρτύρονται για τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Ήδη, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πάνω από 60 συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα, μεταξύ αυτών και η παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Ο αριθμός των συλληφθέντων αναμένεται να αυξηθεί, πρόσθεσε η αστυνομία.

 
Αστυνομικοί συνέλαβαν διαδηλωτές που φώναζαν «ελευθερία» και κρατούσαν πινακίδες με συνθήματα κατά του lockdown. «Σταματήστε να μας ελέγχετε» έγραφε ένα πανό, με ένα άλλο να αναφέρει: «Όχι άλλα lockdowns». Επικεφαλής των διαδηλώσεων είναι ο Πιερ Κόρμπιν, αδερφός του πρώην ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.
 
 

Πηγή: Protothema 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE