ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Φεύγει σαν φίλος....

Φεύγει σαν φίλος....

Το «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα του από τον πάγκο της Σαλαμίνας δίνει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο προπονητής, Νίκος Παναγιώτου.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του Κύπριου τεχνικού έχει ως εξής:

«Η θητεία μου ως προπονητής στη Νέα Σαλαμίνα έχει φτάσει στο τέλος της. Από την αρχή, αν και η διοίκηση ήθελε κλειστό συμβόλαιο 18 μηνών, συμφωνήσαμε μόνο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου μετά από δική μου κυρίως επιθυμία. Ανέλαβα σε μία δύσκολη κατάσταση την ομάδα η οποία προερχόταν από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, εξέλιξη που επηρέασε κυρίως τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Στόχος της διοίκησης με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν ήταν η "γρήγορη" παραμονή στην κατηγορία, στόχος ο οποίος επιτεύχθηκε το συντομότερο δυνατό και πιστέψτε με δεν ήταν εύκολος με τα δεδομένα που ανέλαβα την ομάδα. Όσον αφορά τη νέα χρονιά, το διαζύγιο ήρθε από κοινού λόγω διαφοράς φιλοσοφίας κυρίως σε θέματα προγραμματισμού. Συζητήσαμε, τα βάλαμε όλα κάτω στο τραπέζι και μέσα από σωστό διάλογο βγήκε το συμπέρασμα ότι έχουμε διαφορετική φιλοσοφία δουλειάς κυρίως στο κτίσιμο της νέας ομάδας. Έτσι, αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας και φεύγω σαν φίλος από τη Νέα Σαλαμίνα. Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο, τον κόσμο, τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα στον σύλλογο και τους εύχομαι καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στη νέα περίοδο. Να είστε όλοι καλά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ζωή συνεχίζεται και κάπου αλλού θα μας βγάλει η πορεία...».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top