ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφασισμένη να φύγει με το διπλό από την Πάφο η Νέα Σαλαμίνα – Η πιθανή ενδεκάδα του Δαμιανού

Αποφασισμένη να φύγει με το διπλό από την Πάφο η Νέα Σαλαμίνα – Η πιθανή ενδεκάδα του Δαμιανού

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει σήμερα (18:00) την Καρμιώτισσα στο “Στέλιος Κυριακίδης”, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε ανοδική πορεία από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο Σάββας Δαμιανού και με εξαίρεση το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, στα υπόλοιπα η ομάδα της Αμμοχώστου έδειξε πως η θέση που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή, δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Ο αγώνας με την Καρμιώτισσα, είναι κομβικός ενόψει της συνέχειας, αφού αν η Νέα Σαλαμίνα κερδίσει, θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα σε αγώνα “‘έξι βαθμών” απέναντι σε μία ομάδα που έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, έχουν τους ίδιους στόχους.

Παράλληλα, αν έρθει το τρίποντο, θα αποτελέσει γερή τονωτική “ένεση” ενόψει του Β΄ γύρου, όπου θα δοθεί το σύνθημα της αντεπίθεσης για να απομακρυνθεί η ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία, η οποία… σμπαραλιάστηκε μετά τη “λαίλαπα” του κορωνοϊού και ταλαιπωρήθηκε πολύ η ομάδα μέχρι να επιστρέψει στην κανονικότητα και να ανακτήσουν οι παίκτες τη  χαμένη αυτοπεποίθηση τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάββας Δαμιανού μετρά σημαντικές επιστροφές, αφού οι Χριστοφόρου, Ντανίλο, Βαρέλα και Βινίσιους είναι στην αποστολή και πιθανόν να είναι και στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός έμειναν οι Μπέριος και Κμοβς.

Πιθανή ενδεκάδα:

Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Αντιόλο, Σεργίου, Νικολάου, Βινίσιους, Κονφέ, Ντανίλο, Οσέι, Βαρέλα, Βάγκνερ.

Διαθέσιμοι είναι και οι Κίσσας, Λοράν, Μπαραβίκας, Παύλου, Ανδρέου, Καλογήρου, Σιαθάς, Μόντες, Λεμέσιος, Πικής, Μπάνζα και Κρεάν.

The post Αποφασισμένη να φύγει με το διπλό από την Πάφο η Νέα Σαλαμίνα – Η πιθανή ενδεκάδα του Δαμιανού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top