ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΜΟΝΗ πρώτη η Τσέλσι

ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΜΟΝΗ πρώτη η Τσέλσι

Μόνη πρώτη η Τσέλσι που κέρδισε με 3-1 τη Λιντς και μάλιστα με ανατροπή.

Μόνη πρώτη η Τσέλσι, που βρέθηκε να χάνει από νωρίς κόντρα στη Λιντς, σπατάλησε ένα τσουβάλι ευκαιρίας αλλά στο τέλος επικράτησε με 3-1.

Στο 2ο λεπτό ο Μελιέ έσωσε μετά από σουτ του Ζιγές και στο 4’ Φίλιπς από αριστερά έβγαλε απίστευτη κάθετη και ο Μπάμφορντ πετάχτηκε ανάμεσα στους στόπερ και στον Μεντί, τσίμπησε την μπάλα και μπήκε μαζί της στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 9ο λεπτό ο Βέρνερ έχασε ίσως την ευκαιρία της χρονιάς. Μετά από κόρνερ από αριστερά ο Ζιρού πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Βέρνερ βρέθηκε μόνος στο 2ο δοκάρι. Προσπαθώντας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα την έστειλε προς τα έξω και με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στο δοκάρι!

Στο 22’ ο Μελιέ έκανε τραγικό λάθος και ο Ζιρού έκλεψε αλλά αστόχησε, όμως στο 27’ ο φορ της Τσέλσι πήρε ρεβάνς από τον συμπατριώτη του. Ο Τζέιμς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ζιρού πετάχτηκε πανέμορφα στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έγραψε το 1-1.

Στο 32’ ο Γιορέντε πρόλαβε σωτήρια τον Πούλισικ, ενώ στο 40’ ο Ζουμά πρόλαβε σωτήρια τον Μπάμφορντ και στο 45+3’ ο Ζιρού δε βρήκε σωστά την μπάλα μετά από νέο γύρισμα του Τζέιμς.

Στο 54ο λεπτό η κεφαλιά του Χάβερτς πέρασε λίγο έξω όπως και στο σουτ του Ραφίνια στο 57’ και στο 60’ ο Μελιέ πραγματοποίησε απίθανη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Βέρνερ, πριν ο Αλιόσκι διώξει σε κόρνερ. Όμως από το κόρνερ ο Ζουμά πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 2-1.

Στο 68ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, ο Ζιρού έβαλε την προβολή από το πέναλτι αλλά αστόχησε, ενώ στο 76’ ο Μελιέ έσωσε κει μετά από σουτ του Τσίλγουελ ενώ στο 77’ ο Ζιρού πήρε μόνος του την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάουντ αλλά σημάδεψε δοκάρι.

Στο 84’ ο Ροδρίγο προσπάθησε να βρει τον Μπάμφορντ αλλά ο Μεντί πρόλαβε σωτήρια ενώ στο 90+3’ ο Βέρνερ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πούλισικ εξ επαφής έκανε το 3-1.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσίλγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς, Ζουμά, Καντέ, Χάβερτς (67’ Κόβατσιτς), Μάουντ, Βέρνερ, Ζιγές (29’ Πούλισικ), Ζιρού (79’ Έιμπραχαμ).

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κοχ (8’ Γιορέντε), Κούπερ, Ντάλας, Έιλινγκ, Ραφίνια, Κλιχ, Φίλιπς, Αλιόσκι (69’ Ροδρίγο), Χάρισον (57’ Πόβεδα Οκάμπο), Μπάμφορντ

PREMIERLEAGUE-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Πηγή: Aek365.org

The post ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΜΟΝΗ πρώτη η Τσέλσι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top