ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετο πέρασμα από τη Νίκαια για τον Παναθηναϊκό

Άνετο πέρασμα από τη Νίκαια για τον Παναθηναϊκό

Χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, ο Παναθηναϊκός νίκησε 79-53 τον Ιωνικό μέσα στη Νίκαια, για το 4-0 στην Basket League.

Έκανε τη… δουλειά του ο Παναθηναϊκός.

Παρά το… ρεπό των Παπαπέτρου-Σαντ Ρος και την κούραση από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις με Βιλερμπάν και Αρμάνι, οι «πράσινοι» νίκησαν άνετα 79-53 τον Ιωνικό, φτάνοντας στο 4-0 στην Basket League.

Ο Νέντοβιτς ήταν ο πιο… ορεξάτος από το «τριφύλλι» με 18 πόντους, με τον Μήτογλου να είχε 12π. Μοναδικό «μελανό σημείο» για τον Γιώργο Βόβορα, ο τραυματισμός του Όγκουστ λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας έπεσε στο 1-5, έχοντας για πρώτους σκόρερ τους Σμιθ και Χόλογουελ με 15π. και 12π. αντίστοιχα.

Το ματς
Το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε ο Ιωνικός, ο οποίος με μπροστάρη τον Χόλογουελ προηγήθηκε 7-0, στα πρώτα τρία λεπτά. Στη συνέχεια, όμως, οι «πράσινοι» σοβαρεύτηκαν, πίεσαν στην άμυνα και με τον Νέντοβιτς να παίρνει… μπρος, απάντησαν με ένα 14-0 (7-14), μέχρι τα μισά. Έκτοτε, το «τριφύλλι» είχε τον έλεγχο, με τον Μακ να παίρνει την… σκυτάλη και τον Χουγκάζ απλά να κρατά τους γηπεδούχους στο σκοράρισμα (14-21), μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Όπως στην αρχή του παιχνιδιού, έτσι και σε αυτή της δεύτερης περιόδου, η ομάδα του Βόβορα μπήκε νωθρά, με τους Σμιθ και Χόλογουελ να «ψαλιδίζουν» στο καλάθι τη διαφορά (23-25), στο 14’. Εκεί, επανήλθε ο Νέντοβιτς στο παρκέ και έσπρωξε τον Παναθηναϊκό σε ένα 10-0 για το +12 (23-35), στο 18’. Ο Χάμοντς αντέδρασε για τον Ιωνικό, με τον Σέρβο και τον Μπέντιλ να διαμορφώνουν το 28-40 του πρώτου ημιχρόνου.

Αρκετή αστοχία και από τις δύο ομάδες στα πρώτα τρία λεπτά του δεύτερου μέρους, με τους «πράσινους» να ήταν στο +13 (30-43). Στη συνέχεια, το «τριφύλλι» αξιοποιούσε τον Παπαγιάννη στη ρακέτα, όμως αμυντικά δεν μπορούσε να «εξολοθρεύσει» τον Σμιθ, ο οποίος διατηρούσε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα (39-51). Ωστόσο, στο τελευταίο τρίλεπτο, οι παίκτες του Βόβορα έσφιξαν αμυντικά και έκλεισαν την τρίτη περίοδο με ένα 2-9 και στο +19 (41-60).

Με τον Μήτογλου, η διαφορά ξέφυγε στο +23 (41-64) στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, όμως κάποια λάθη στη συνέχεια δεν έμειναν… ατιμώρητα από τον Ιωνικό, ο οποίος με τον Φιτζπάτρικ απάντησε με ένα 8-0 (49-64), μέχρι το 35’. Αυτή, ήταν και η τελευταία αντίδραση από τους γηπεδούχους, με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει στροφές και να παίρνει τη νίκη με το τελικό 79-53.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 28-40, 41-60, 53-79

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Άνετο πέρασμα από τη Νίκαια για τον Παναθηναϊκό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top