ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από το -5 στην κορυφή… ένας μήνας δρόμος – Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΑΕΛ του Κέρκεζ

Από το -5 στην κορυφή… ένας μήνας δρόμος – Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΑΕΛ του Κέρκεζ

H AEΛ έπειτα από δύο χρόνια, μετά το επιβλητικό 5-0 κόντρα στον Εθνικό Άχνας, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, όμως, η διαδρομή για την πρώτη θέση ήταν δύσκολη.

Όταν η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, έχανε στις 7 Νοεμβρίου από την Πάφο για την 10η αγωνιστική και με την εικόνα που έβγαζε, ελάχιστοι μπορούσαν να προβλέψουν πως ένα μήνα μετά, θα βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας χωρίς συγκάτοικο.

Εκείνο το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης», με την κακή παρουσία των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, έφερε μουρμούρα αλλά πείσμωσε τους πάντες στην ομάδα και ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους.

Έκτοτε, η ΑΕΛ, μετρά τέσσερεις σερί νίκες και τι νίκες. Τρεις στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο. Επικράτησε της Ανόρθωσης για την 11η αγωνιστική, πήρε το ντέρμπι της Λεμεσού κόντρα στον Απόλλωνα για την 12η «στροφή», απέκλεισε την ΑΕΚ από το θεσμό του κυπέλλου στην «Αρένα» και στην τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου (13η), επικράτησε με το εμφατικό 5-0 για να ανέβει στην κορυφή.

Μεγάλο μέρος από αυτό, πιστώνεται βέβαια, και στον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος εντόπισε τις αδυναμίες της ομάδας του, ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του και έκανε την ΑΕΛ να παίζει ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο, μετατρέποντας την σε… πεντάμορφη.

Παρόλα αυτά, η πιο σημαντική επιτυχία του Κυπροβόσνιου κόουτς -έως τώρα- είναι το ότι ανέβασε την ομάδα του μόνη στην πρώτη θέση.

Θ.Δ. 

The post Από το -5 στην κορυφή… ένας μήνας δρόμος – Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΑΕΛ του Κέρκεζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top