ΚΥΠΡΟΣ

Την «κτίζει» από τώρα ο Φανιέρος

Την «κτίζει» από τώρα ο Φανιέρος

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, δήλωσε και είναι αποφασισμένος, να κάνει τον Ερμή ακόμη πιο ανταγωνιστικό την ερχόμενη σεζόν.

Μπορεί οι «φτεροπόδαροι» να υλοποίησαν τον στόχο της εξάδας και να είχαν καλή πορεία στο Κύπελλο, ωστόσο ο Φανιέρος δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε έχει ήδη «κλείσει» οκτώ παίκτες, δίνοντας χώρο σε Κύπριους κυρίως ποδοσφαιριστές να δείξουν την αξία τους. Η ιστοσελίδα μας αποκάλυψε το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Πελαγία, ενώ εξετάζονται αρκετά άλλα ονόματα.

Με λίγα λόγια, ο πρόεδρος «κτίζει» από τώρα την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν και αυτό δεν αφορά μόνο τις προσθαφαιρέσεις. Θέλει βαθμολογικό κέρδος σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε. Κάθε παιχνίδι, αποτελεί κριτήριο για τους ποδοσφαιριστές και ο πρόεδρος θα πάρει τις αποφάσεις του.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα ανοίξει και το «κεφάλαιο» προπονητής.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top