ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tα ΚΕΡΔΗ από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ περιπέτεια και το… “ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ” Παπασταύρου

Tα ΚΕΡΔΗ από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ περιπέτεια και το… “ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ” Παπασταύρου

Έλαβε τέλος η ευρωπαική περιπέτεια της Ομόνοιας. Αν και πρωτάρα σε φάση των ομίλων δεν τα πήγε άσχημα…

Λίγο τα χάλασε με τη χθεσινή τεσσάρα στην Ολλανδία, δεχόμενη δυο τέρματα στις καθυστερήσεις.

Οι πράσινοι ακόμα κι αν ήταν εύστοχος στη φάση του πέναλτι ο Γκόμεθ, δεν νομίζουμε ότι μπορούσαν να «σώσουν» κάτι από το ματς στην έδρα της Αϊντχόφεν.

Όποτε ήθελαν, ανέβαζαν και κατέβαζαν ταχύτητα οι παίχτες του Σμιντ. Προσέξτε και μια λεπτομέρεια. Ο Ζοέλ Πιρόε, που έβαλε τα τελευταία γκολ των γηπεδούχων, έγραψε μόλις την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή με την ομάδα.

Είναι στα 21 του χρόνια, την περασμένη χρονιά, τον έδωσαν δανεικό στην Σπάρτα Ρότερνταμ.

Θέλουμε να πούμε, ότι ακόμα κι αν αγωνίζονται με μερικούς παίχτες – ρεζέρβες αυτές οι ομάδες, δεν επηρεάζεται καθοριστικά η δυναμικότητα τους.

Στο «τριφύλλι» κρατάνε τις σημαντικές εμπειρίες που απεκόμισαν φέτος, οι οποίες θα τους χρησιμεύσουν για τα επόμενα χρόνια.

Δεν είχαν το «όπλο» του δωδέκατου παίχτη στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά στην κρίσιμη φάση των προκριματικών αγώνων (ειδικά στον επαναληπτικό με τον Ερυθρό Αστέρα), ίσως να ήταν καλύτερα ήταν άδειες εξέδρες. Επειδή ενδεχομένως, η παρουσία του κόσμου, να φόρτωνε με άγχος του παίχτες.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας, θα προτιμούσαν τουλάχιστον να ζούσαν από μέσα (από τις κερκίδες του ΓΣΠ), τους εντός έδρας αγώνες των ομίλων. Η κατάσταση με την πανδημία, τους στέρησε αυτή τη δυνατότητα, αλλά ελπίζουν ότι η ομάδα τους τώρα που έμαθε τον δρόμο, θα τους δώσει το δικαίωμα να το ζήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η διοίκηση είχε σημαντική απώλεια εσόδων, ειδικά από τους τρεις εντός έδρας αγώνες του Γιουρόπα Ληγκ. Όμως, δεν είναι πλεονέκτες – βάσει και του σκηνικού που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη με τον κορωνοϊό-, επειδή και υπό τις παρούσες συνθήκες, θα μπει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της πράσινης εταιρίας.

Τα αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη, σε συνδυασμό με την βελτίωση του ευρωπαϊκού προφίλ της ομάδας, αποτελούν γεγονότα που «ντοπάρουν» και τον άνθρωπο που αποφάσισε να επενδύσει αρκετά λεφτά στην Ομόνοια, πριν 2,5 χρόνια.

Κανένας επιχειρηματίας, όταν αποφασίσει να εμπλακεί σε ένα «προτζέκτ», δεν πρόκειται να ρίχνει συνεχώς τα λεφτά του σε ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο. Ο Σταύρος Παπασταύρου, νιώθει ότι η επένδυση του στο χώρο του ποδοσφαίρου, άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Με τα λεφτά που «κέρδισε» η Ομόνοια από την ευρωπαική πορεία, δεν θα κλείσει απλώς μερικές «τρύπες», σε σχέση με τα χρέη που ανέλαβε να πληρώσει ο Κυπρο-Αμερικανός επιχειρηματίας. Αναμένεται να προβεί σε κινήσεις επένδυσης, αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης του όλου οικοδομήματος.

The post Tα ΚΕΡΔΗ από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ περιπέτεια και το… “ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ” Παπασταύρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top