ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας την τρέχουσα εβδομάδα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας την τρέχουσα εβδομάδα

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (14/12 – 21/12) τα πέντε από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση και αυτήν την εβδομάδα. Απόψε υποδέχεται την Πάφος FC στις 19:00 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή (18:00) θα αγωνιστεί κόντρα στην Καρμιώτισσα στο γήπεδο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει εκτός έδρας αποστολή την ερχόμενη Παρασκευή. Θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Φρενάρους στις 20:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00 στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου.

Η ομάδα φούτσαλ επανέρχεται στη δράση αυτήν την εβδομάδα με τον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου υποδέχεται την ΑΕΛ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Στάδιο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 11:00».

The post Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ομόνοιας την τρέχουσα εβδομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top