ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προτάθηκε σε τρεις ομάδες ο Αγιούμπ

Προτάθηκε σε τρεις ομάδες ο Αγιούμπ

Ο Μαροκινός μέσος δεν έχει μέλλον στο Κορωπί και ο ατζέντης του σήκωσε μανίκια εν όψει Ιανουαρίου – Το SDNA έχει λεπτομέρειες για τα κλαμπ στα οποία κυκλοφορεί το βιοογραφικό του 26χρονου παίκτη και το λόγο για τον οποίο αποτελεί “persona non grata” για μία από τις πρώην ομάδες του στη χώρα των τουλίπων.

Μπορεί ο Γιασίν Αγιούμπ να εξασφάλισε το περασμένο καλοκαίρι ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια που διέθεσε ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του ρόστερ του, ωστόσο η απόσβεση της μεταγραφής στο «τριφύλλι» αποδείχτηκε…αγκάθι για τον Μαροκινό μέσο.

Και ήδη το όνομά του φιγουράρει (πρώτο – πρώτο) στη «μπλακ – λιστ» των «πρασίνων» εν όψει των εκκαθαρίσεων που θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει ο Πιερ Ντρεοσί μεσούσης της σεζόν.

Ο Αγιούμπ έλαβε μήνυμα αποχώρησης και ήδη ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την εκπρόσωπο του 26χρονου ποδοσφαιριστή προς εξεύρεση μιας λύσης που θα βόλευε και τις δύο πλευρές.

Όσο δύσκολο κι αν είναι στην πράξη μια «βελούδινη» αποχώρηση του Αγιούμπ από το Κορωπί τον Γενάρη, δεδομένου πως…κουβαλά κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 420.000 ευρώ.

Ο μάνατζερ του Αγιούμπ έχει καλές άκρες σε Ολλανδία και Βέλγιο κι άλλες χώρες.

Κι ήδη σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το SDNA από τη χώρα των τουλίπων έχει προτείνει τον παίκτη του Παναθηναϊκού σε Βίλεμ, Φορτούνα Σιτάρντ και Τβέντε κι αναμένει στο ακουστικό του.

Μια καλή περίπτωση θεωρητικά θα μπορούσε να αποτελέσει και η Ουτρέχτη.

Ομάδα στην οποία ο Αγιούμπ «έφτιαξε» το όνομά του αγωνιζόμενος για μια οκταετία (2012-18) και πριν από την μεταγραφή του στην Φέγενορντ.

Ωστόσο στο στρατόπεδο της άλλοτε ομάδας του δεν του συγχωρούν το γεγονός πως πήρε…προαγωγή ως ελεύθερος για την Φέγενορντ, χωρίς η Ουτρέχτη να έχει οικονομικά ανταλλάγματα και ο χρόνος δεν έχει γιατρέψει τις πληγές που άνοιξε εκείνο το διαζύγιο.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Προτάθηκε σε τρεις ομάδες ο Αγιούμπ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top