Άκουσε την ποινή στο Δικαστήριο 31χρονος - Μπαίνει χρόνια στο κελί

Άκουσε την ποινή στο Δικαστήριο 31χρονος - Μπαίνει χρόνια στο κελί

Συνολική ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, σε 31χρονο κάτοικο Λεμεσού, αφού τον έκρινε ένοχο για δύο υποθέσεις ληστείας και απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκαν τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριου 2020, στη Λεμεσό.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2020, λίγη ώρα μετά από την διάπραξη απόπειρας ληστείας, σε καφενείο στη Λεμεσό. 

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν από το ΤΑΕ Λεμεσού, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 31χρονος εμπλεκόταν και στη διάπραξη άλλης υπόθεσης απόπειρας ληστείας εναντίον περιπτέρου, που διαπράχθηκε στις 11 Αυγούστου 2020, εναντίον περιπτέρου επίσης στη Λεμεσό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE