ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιανουάριος με… ΣΦΡΑΓΙΔΑ Μακάρθι

Ιανουάριος με… ΣΦΡΑΓΙΔΑ Μακάρθι

Είναι ξεκάθαρο και απολύτως κατανοητό πως το μυαλό όλων στον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην περιπέτεια της ομάδας με τον κορωνοϊού, θέλοντας να τελειώσει όλη αυτή η άσχημη εμπειρία το γρηγορότερο.

Βέβαια, η δουλειά για τον Μικ Μακάρθι δεν σταματά καθώς, πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ο Ιρλανδός κόουτς έχει μπροστά του να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν από την ομάδα.

Ήδη, ο 61χρονος, ξεκίνησε να «κλείνει» κάποιες εκκρεμότητες στον ΑΠΟΕΛ φτάνοντας σε συμφωνία με τον επιθετικό Τζο Γκάρνερ, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και η ένταξη του Τζακ Μπερν στο ρόστερ.

Ο Μικ Μακάρθι έχει 100% την ευθύνη των μεταγραφών και όλες οι αποφάσεις παίρνονται από τον ίδιο, για αυτό και προτίμησε να πάει σε λύσεις που γνωρίζει πολύ καλά, όπως o Άγγλος στράικερ και ο πολυθεσίτης μέσος συμπατριώτης του.

Ο Ιρλανδός τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, αξιολογεί καθημερινά προτάσεις και έχει γεμάτη τη… λίστα του. Μόλις περάσει όλο αυτό με τον κορωνοϊό, θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας για να συζητήσουν το πως θα προχωρήσουν.

Στον ΑΠΟΕΛ, υπάρχει κενή μια θέση ξένου μετά την πώληση του Τάμαρι στη Βέλγικη Λέουβεν, ενώ άνοιξε ακόμα μια μετά την αποχώρηση του Μάικ Γένσεν.

Ο Δανός μέσος άνοιξε τον χορό των… αποχωρήσεων, και δεν θα είναι έκπληξη αν φύγουν περισσότεροι ποδοσφαιριστές από όσους μπορούν να έρθουν στον ΑΠΟΕΛ, δηλαδή πάνω από τέσσερεις.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, θα… συνοδεύεται με τη σφραγίδα και την υπογραφή Μικ Μακάρθι, ο οποίος έχει τον πλήρη έλεγχο για όλα όσα αφορούν τις προσθήκες των γαλαζοκιτρίνων.

The post Ιανουάριος με… ΣΦΡΑΓΙΔΑ Μακάρθι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top