ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επική τριάρα της Φιορεντίνα μέσα στο Τορίνο και Χριστούγεννα στο -7 για τη Γιουβέντους (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Επική τριάρα της Φιορεντίνα μέσα στο Τορίνο και Χριστούγεννα στο -7 για τη Γιουβέντους (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

SERIE A – 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-3

Γήπεδο: Allianz Stadium

Σφαλιάρα από τις λίγες δέχθηκε η Γιουβέντους που έκλεισε με το χειρότερο τρόπο το 2020 καθώς είδε τη Φιορεντίνα να φεύγει με τη νίκη 0-3 από το «Allianz Stadium», μένοντας στο -7 από τη Μίλαν και την κορυφή της βαθμολογίας. Εξαιρετικό παιχνίδι στο Τορίνο, με τους «βιόλα» να αιφνιδιάζουν από νωρίς την ομάδα του Αντρέα Πίρλο η οποία στο 20′ ήταν ήδη πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο αφού ο Χουαρδάδο παραλίγο να κόψει την καριέρα του Καστροβίλι και τελικά αποβλήθηκε. Οι «μπιανκονέρι» δεν μπόρεσαν ποτέ να συνέλθουν από το σοκ του πρώτου ημιχρόνου παρά τις ”τιμιότατες” προσπάθειες του Κριστιάνο που ξέχασε πως έχει συμπαίκτες προσπαθώντας να γυρίσει μόνος του το ματς. Στο δεύτερο μέρος, όσο η Γιουβέντους δεν μπορούσε, τόσο η Φιορεντίνα έβρισκε χώρους πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα για το τελικό 0-3.

Η Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 3′ με τον Ριμπερί να γυρίζει για τον Βλάχοβιτς που πλάσαρε ωραία τον Σέζνι για το 0-1. Στο 17′ το παιχνίδι στράβωσε ακόμα περισσότερο για τους «μπιανκονέρι» καθώς έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Χουαρδάδο για μαρκάρισμα στον Καστροβίλι. Στο 26′ νέα καλή στιγμή για τους «βιόλα» με σουτ του Καστροβίλι που απέκρουσε ο Σέζνι. Στο 33′ η Γιουβέντους απείλησε με σουτ του Κριστιάνο από πλάγια θέση που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Ντραγκόφσκι, που τέσσερα λεπτά αργότερα απέκρουσε μακρινό σουτ του Πορτογάλου.

Στο 56′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Γιουβέντους σκόραρε με κεφαλιά του Κριστιάνο, μετά από σέντρα του Ντανίλο, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 71′ σουτ του Κιέζα που απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι. Στο 76′ η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μπιράγκι να γυρίζει επικίνδυνα από τα πλάγια και τον Άλεξ Σάντρο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Στο 81′ οι «βιόλα» τελείωσαν το παιχνίδι με τον Μπιράγκι να δημιουργεί και πάλι, γυρίζοντας από τα πλάγια και τον Κάσερες από κοντά να κάνει το 0-3.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Χουαρδάδο, Ντε Λιχτ (83′ Φραμπότα), Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, ΜακΚένι (73′ Κουλουσέφσκι), Μπεντανκούρ, Ράμσεϊ (20′ Ντανίλο), Κιέζα, Μοράτα (45′ Μπερναντέσκι), Κριστιάνο

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Κάσερες, Ιγκόρ, Μπόρχα Βαλέρο (52′ Πούλγκαρ), Άμραμπατ, Καστροβίλι, Μπιράγκι (82′ Βενούτι), Βλάχοβιτς (75′ Κουαμέ), Ριμπερί (82′ Μποναβεντούρα)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Επική τριάρα της Φιορεντίνα μέσα στο Τορίνο και Χριστούγεννα στο -7 για τη Γιουβέντους (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top