ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη ΦΥΛΑΚΗ ποδοσφαιριστής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης – Έπαιξε με Χούμελς, Μπόατενγκ και Κρόος!

Στη ΦΥΛΑΚΗ ποδοσφαιριστής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης – Έπαιξε με Χούμελς, Μπόατενγκ και Κρόος!

«Σάλος» έχει προκληθεί στη Γερμανία γύρω από τον Ντενίζ Νάκι, άλλοτε διεθνή και πρωταθλητή Ευρώπης με την Κ-19 των Πάντσερ, ο οποίος φυλακίστηκε για σύσταση και διεύθυνση κερδοσκοπικής εγκληματικής οργάνωσης.

Πρωταθλητής Ευρώπης ως βασικό μέλος της Κ-19 της Γερμανίας το 2008. Παίκτης επιπέδου Bundesliga με τη Ζανκτ Πάουλι το 2010. Η καριέρα του Ντενίζ Νάκι, ένα από τα ελπιδοφόρα projects των Πάντσερ τη δεκαετία των ‘00s, εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά από τις προσδοκίες γύρω από το όνομά του, αφού δέκα χρόνια αργότερα βρίσκεται στη φυλακή για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κουρδικής καταγωγής 31χρονος μεσοεπιθετικός, γνωστός στη Γερμανία για τον ακτιβισμό του κατά του Ταγίπ Ερντογάν, φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» σε κύκλωμα που έβγαζε χρήματα από διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις και εκβιασμούς, ενώ τα τουρκικά Μέσα τον συνδέουν με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν, που η δράση του συχνά καταγγέλεται ως τρομοκρατική.

Ήδη το 2018, ο Νάκι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν και μέχρι πρόσφατα έπαιζε στη Γ’ Τουρκίας με την Αμεντσπόρ, είχε καταδικαστεί σε 1 χρόνο και έξι μήνες κάθειρξης για «τρομοκρατική προπαγάνδα».

Σε επίπεδο εθνικής ομάδας, ο Νάκι είχε φτάσει μέχρι την Κ-21, όπου είχε συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόνι Κρόος.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Στη ΦΥΛΑΚΗ ποδοσφαιριστής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης – Έπαιξε με Χούμελς, Μπόατενγκ και Κρόος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top