ΑΘΛΗΤΙΚΑ

EΠΙΘΕΣΗ σε Πίρλο: «Δεν είσαι δικηγόρος γι’ αυτό μη μιλάς»!

EΠΙΘΕΣΗ σε Πίρλο: «Δεν είσαι δικηγόρος γι’ αυτό μη μιλάς»!

Με τον Αντρέα Πίρλο τα έβαλε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τις δηλώσεις του μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την δικαίωση της Νάπολι.

Το πόρισμα της πειθαρχικής επιτροπής της Serie A υπέρ της Νάπολι και της διεξαγωγής του ματς κόντρα στη Γιουβέντους σε νέα ημερομηνία έφερε και την ικανοποίηση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις,

Σε αντίθεση με τον τεχνικό της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τη νίκη των Ναπολιτάνων στην έφεση που κατέθεσαν και για το γεγονός ότι το ντέρμπι της Serie A θα παιχθεί στο γήπεδο.

«Λυπάμαι για τις υπόλοιπες ομάδες που ταξίδεψαν και έπαιξαν κανονικά. Έχασαν βαθμούς χωρίς να πουν απολύτως τίποτα. Έπαιξαν απλώς με όσους ήταν υγιείς και δεν είχαν Covid-19. Λυπάμαι για εκείνες τις ομάδες, πολύ περισσότερο από ότι για την ομάδα μου»ήταν τα λόγια του Πίρλο για να έρθει η απάντηση από τον Ντε Λαουρέντις:

«Ο Πίρλο δεν είναι δικηγόρος, δεν γνωρίζει καν ορισμένες διαδικασίες και δεν ξέρει τι συνέβη όσον αφορά τα πρωτόκολλα. Ο Πίρλο θα πρέπει να είναι προπονητής και αυτό είναι, ας αφήσει ορισμένες απαντήσεις στους εκπροσώπους του συλλόγου του».

Πηγή:Gazzetta.gr

The post EΠΙΘΕΣΗ σε Πίρλο: «Δεν είσαι δικηγόρος γι’ αυτό μη μιλάς»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top