ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρώτη ΑΤΑΚΑ Μακάρθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά την ήττα από Καρμιώτισσα

Η πρώτη ΑΤΑΚΑ Μακάρθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά την ήττα από Καρμιώτισσα

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Ο εκ. Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας λόγω κορωνοϊού και εξήρε την απόδοση αυτών που έπαιξαν, κάτι που όπως είπε έκανε και ο Μακάρθι στα αποδυτήρια αμέσως μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα.

Τι είπε:

«Αυτό το παιχνίδι και ότι καταφέραμε να παρουσιαστούμε με μια ενδεκάδα, μετά από όλα όσα περάσαμε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, για εμένα που γνωρίζω την περίπτωση του κάθε παίκτη, πρόκειται για θαύμα, επειδή προσπαθήσαμε πάρα πολύ να εξηγήσουμε και στην ΚΟΠ ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να ανταπεξέλθει όταν τα 4/5 του ρόστερ έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Οι τέσσερις από τους 11 που ήταν σήμερα στην ενδεκάδα είχαν αρνητικοποιηθεί, είχαμε δύο 17χρονα, στον πάγκο ήταν όλοι με μια προπόνηση. Δεν τα λέω για να δικαιολογήσω την ήττα αλλά για να υπερθεματίσω την προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες.

Τελειώνω με το τι είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια μετά το ματς, ότι είναι πάρα πολύ περήφανος για την προσπάθεια και δεν έχει να αναφέρει τίποτα και σε κανέναν σε ό,τι αφορά λάθη που αναφέρει συνήθως, όχι επειδή δεν έγιναν λάθη αλλά επειδή γνωρίζει πώς ήρθαν σε αυτό το παιχνίδι να αγωνιστούν.

Είμαστε μια ομάδα που έχει να δώσει άλλα 9 παιχνίδια σε 30 μέρες, ανά τρεις μέρες παίζουμε, είναι κάτι που μας απασχολεί, μας προβληματίζει αλλά δεν θα μας βοηθήσει κανένας, μόνο ο εαυτός μας».

Για Ένωση: «Τα παιδιά που ήταν στον πάγκο θα έχουν ακόμη τρεις προπονήσεις, αυτό είναι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν εννοείτε για τα τελευταία κρούσματα, αυτοί θα είναι στις δύο προπονήσεις, γιατί πρέπει να αρνητικοποιηθούν αύριο. Ουσιαστικά αυτές δεν θα είναι προπονήσεις, όταν επανέρχεσαι μετά από 14 μέρες είναι επαναδραστηριοποίηση πρώτα και μετά από κάποιες μέρες είναι προπονήσεις».

The post Η πρώτη ΑΤΑΚΑ Μακάρθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά την ήττα από Καρμιώτισσα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top