ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βόμβα» από Χρύση μετά τη νίκη με ΑΠΟΕΛ: «Θα δώσω παραίτηση, αν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα»

«Βόμβα» από Χρύση μετά τη νίκη με ΑΠΟΕΛ: «Θα δώσω παραίτηση, αν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα»

Όλα όσα είπε ο Χρύσης Μιχαήλ, προπονητής της Καρμιώτισσας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ για την εξ’ αναβολής 14η αγωνιστική.

Οι δηλώσεις του:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Αντιλαμβανόμενοι το τι πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, σίγουρα έπαιζε με ομάδα ανάγκης. Όμως απέναντι μας ήταν ο ΑΠΟΕΛ. Οι πάικτες μου έδειξαν πάρα πολύ καλό πρόσωπο και ανταποκρίθηκαν. Στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και να πετυχαίναμε κι άλλο γκολ. Είχαμε άγχος, δεχτήκαμε κάποια πίεση όμως δεν δεχτήκαμε μεγάλη ευκαιρία. Είμαι σίγουρος ότι το ΑΠΟΕΛ θα βρει τον δρόμο του».

Για τους παίκτες του: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ρόστερ της ομάδας μου. Οι παίκτες μου τα Χριστούγεννα ήταν στο γήπεδο. Νιώθω περήφανος που δουλεύω μαζί τους»

«Είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω με τον πρόεδρο και αν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα θα παραιτηθώ. Να μην έχουμε γήπεδο πρώτης κατηγορίας και να προπονούμαστε σε γήπεδα αγροτικού. Απευθύνομαι σε όλους τους αρμόδιους φορείς στα Πολεμίδια. Φτάνει υποσχέσεις. Έχουμε κουραστεί να περιμένουμε αν θα προπονηθούμε και που. Αυτά τα παιδιά δεν το αξίζουν. Είμαι ο προπονητής τους και δεν μπορώ να κρατήσω άλλο αυτήν την κατάσταση. Σέβομαι τα παιδιά και αν δεν αλλάξει είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ»

Περισσότερα σε λίγο…

The post «Βόμβα» από Χρύση μετά τη νίκη με ΑΠΟΕΛ: «Θα δώσω παραίτηση, αν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top