ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σημασία της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ του Μοντέιρο! Που παίζει ΦΕΤΟΣ ο Πορτογάλος…

Η σημασία της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ του Μοντέιρο! Που παίζει ΦΕΤΟΣ ο Πορτογάλος…

Με ψεσινή ανάρτηση του στο Facebook, o πρωταθλητής με την ΑΕΛ το 2012, Zόρζε Μοντέιρο (δούλεψε επίσης σε ΑΕΚ και Ερμή) γνωστοποίησε ότι δικαιώθηκε από αρμόδια επιτροπή της ΦΙΦΑ για προσφυγή που έκανε εναντίον του Οθέλλου Αθηαίνου. 

Δεν έδωσε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα, πληροφορηθήκαμε ότι ο Πορτογάλος παίχτης, το… τράβηξε στην ΦΙΦΑ, όταν ο Σύλλογος της Αθηαίνου δεν του κατέβαλε δεδουλευμένα του.

Να διευκρινίσουμε ότι η διοίκηση του Οθέλλου είχε διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο με τον παίχτη, πριν ένα χρόνο (πριν την έναρξη της πανδημίας στην Κύπρο). Η συμφωνία του με την ομάδα έληγε τον Μάιο του 2020.

Το σημείο πάνω στο οποίο στήριξε την γραμμή υπεράσπισης η πλευρά του Μοντέιρο, ήταν ότι δεν υπήρξε σοβαρός λόγος από την ομάδα της Αθηαίνου, για την αποδέσμευση του. Είχαν κάνει μάλιστα και δυσφημιστικές αναφορές προς το πρόσωπο του, με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει προσεχώς ο Οθέλλος, είναι γύρω στις 20 χιλιάδες ευρώ.

Ο Μοντέιρο δεν είναι πολύ μεγάλος, αφού “περπατά” από τον περασμένο Αύγουστο στο 32ο έτος της ζωής του.

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο ανήκει στο δυναμικό της άσημης Πορτογαλικής ομάδας Γκοντομάρ. Έχει γράψει 4 συμμετοχές με τη φανέλα της εν λόγω ομάδας.

The post Η σημασία της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ του Μοντέιρο! Που παίζει ΦΕΤΟΣ ο Πορτογάλος… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top