Αντάλλαξαν επιστολές Μπάιντεν και Αναστασιάδης - Προσβλέπει σε συνεργασία ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Αντάλλαξαν επιστολές Μπάιντεν και Αναστασιάδης - Προσβλέπει σε συνεργασία ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από τον εκλελεγμένο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Τζο Μπάιντεν, σε απάντηση της συγχαρητήριας επιστολής που απέστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προς τον κ. Μπάιντεν μετά την εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Κυριάκο Κούσιου, στην επιστολή του ο εκλελεγμένος Πρόεδρος Μπάιντεν αναφέρει ότι, μαζί με την εκλελεγμένη Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ κα Κάμαλα Χάρις αναλαμβάνουν την Προεδρία των ΗΠΑ σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η πανδημία του κορωνοϊού και η κλιματική αλλαγή, οι οποίες υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα και απαιτούν διεθνή συνεργασία.

Ο κ. Μπάιντεν προσθέτει ότι προσβλέπει σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυπριακή Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες και οι λαοί τους.

Τέλος, ο κ. Μπάιντεν σημειώνει ότι προσβλέπει, επίσης, σε μια νέα συνάντηση του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE