ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενδιαφέρει την «Κυρία» – Το ποσό που του προσφέρει και που… ΚΟΛΛΑΕΙ

Ενδιαφέρει την «Κυρία» – Το ποσό που του προσφέρει και που… ΚΟΛΛΑΕΙ

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας www.sportime.gr με τίτλο «Ατρόμητος: Το κέρδος από τον Ρισβάνη και το κασέ του» αναφέρει τα εξής για τον παίκτη που ενδιαφέρεται η Ανόρθωση…

«Έρχονται αλλαγές στο Περιστέρι και σας είχαμε προϊδεάσει. Ο Ατρόμητος θα πάρει παίκτες, αλλά σε πρώτη φάση εκείνο που τον νοιάζει είναι να υπάρξουν αποχωρήσεις. Πέτρος Γιακουμάκης και Αζέρ Μπουσούλατζιτς έμαθαν και επισήμως πως δεν υπολογίζονται.

Σας είχαμε ενημερώσει πως δεν τον… βλέπει ο Νταμίρ Κάναντι τον Γιακουμάκη και είχαμε ξεκαθαρίσει πως εάν ο Βόσνιος βρει κάτι, θα φύγει. Ακριβώς αυτό ισχύει και τώρα. Εάν, δηλαδή, δεν έρθει κάτι που να καλύπτει τον Βόσνιο, ο Ατρόμητος θα τον έχει έως το φινάλε της σεζόν στο ρόστερ του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η υπόθεση του Σπύρου Ρισβάνη. Το ενδιαφέρον για εκείνον από την Ανόρθωση είναι γνωστό και καταγεγραμμένο. Κοντά στο 150άρι το συμβόλαιο που του προσφέρει, αλλά θα πρέπει πρώτα να βρεθεί άκρη με τον Ατρόμητο. Εκεί κολλάει έως τώρα.

Από το Περιστέρι έβγαζαν προς τα έξω στην αρχή κάποιες υπέρογκες απαιτήσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ευελπιστούν να πάρουν 150.000 ευρώ. Για έναν παίκτη που σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος και θέλει να φύγει, αυτό φαντάζει δύσκολο. Από την Κύπρο εκείνο που ακούγεται είναι πως η Ανόρθωση είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ. Μένει να φανεί, όμως, εάν τα λόγια γίνουν και πράξη…».

The post Ενδιαφέρει την «Κυρία» – Το ποσό που του προσφέρει και που… ΚΟΛΛΑΕΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top