Τον Ινίγκο Λέκουε, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας." />
Τον Ινίγκο Λέκουε, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας."/>

Προτάθηκε ο Λέκουε, αλλά…

09.01.2021
00:00
Αθλητικά

Τον Ινίγκο Λέκουε, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Ο Λέκουε ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023, αλλά τη φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, έχοντας αγωνιστεί μόνο σε πέντε αγώνες.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Η περίπτωση του 27χρονου Ισπανού είναι μία από τις πολλές που εξετάζονται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Παρ’ όλα αυτά η Ενωση είναι επιφυλακτική με αυτή του Λέκουε, καθώς ο παίκτης έχει αρκετά μεγάλο ιστορικό τραυματισμών και έτσι αυτό δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να ασχοληθεί στην ουσία μαζί του.

Εκτός αυτού, ο Λέκουε δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην της Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα να υπάρχει και το ρίσκο της προσαρμογής του σε ένα ξένο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πάντως τσεκάρει κι άλλες περιπτώσεις θέλοντας να κάνει μία καλή επιλογή για να βρει τον κατάλληλο που θα της λύσει τα προβλήματα στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Προτάθηκε ο Λέκουε, αλλά… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com