ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμφίρροπο ματς στο «Αμμόχωστος» με φόντο την ΕΞΑΔΑ

Αμφίρροπο ματς στο «Αμμόχωστος» με φόντο την ΕΞΑΔΑ

Ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (11/01, 20:00) στο “Αμμόχωστος”, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η φορμαρισμένη Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθεί την Πάφος FC, με τους “ερυθρόλευκους” να στοχεύουν σε μία ακόμα νίκη, για να ανέβουν στους 24 πόντους και να μπουν για τα καλά σε τροχιά εξάδας, από εκεί που μέχρι πριν λίγο καιρό, κάποιοι τους είχαν… ξεγραμμένους ακόμα και για να παραμείνουν στην κατηγορία!

Ο Σάββας Δαμιανού όμως, “σουλούπωσε” την ομάδα, μεταφέροντας στους παίκτες πίστη και αυτοπεποίθηση για ανατροπή του σκηνικού που είχε διαμορφωθεί μετά από τα κρούσματα κορωνοϊού που ταλαιπώρησαν τον σύλλογο και με τις σταδιακές επιστροφές των παικτών που ξεπέρασαν το πρόβλημα με τον λεγόμενο “αόρατο εχθρό”, δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που όχι μόνο έβαλε τέλος στα εφιαλτικά σενάρια υποβιβασμού, αλλά πλέον δείχνει πως θα διεκδικήσει με αξιώσεις την 6η θέση, την οποία… ερίζουν αρκετές ομάδες και η μάχη αναμένεται μεγάλη μέχρι το τέλος του Β΄ γύρου.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις στο αγωνιστικό του πλάνο για να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του απέναντι σε μία πολύ ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα όπως είναι η Πάφος FC και θεωρείται δεδομένο ότι θα επιχειρήσει μεταξύ άλλων, να περιορίσει τα ατού του αντιπάλου.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης που έγινε την Κυριακή (10/01), ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Βεσελόφσκι, Κίσσα, Μπρένο, Καμισόκο, Σεργίου, Νικολάου, Παύλου, Χριστοφόρου, Ανδρέου, Κονφέ, Σανκό, Μουστιβάρ, Τσουκαλά, Βαρέλα, Ντουβεντρού, Βάγκνερ, Κρεάν, Σιαθά, Ντανίλο, Οσέι.

Στο “στρατόπεδο” της Πάφος FC, ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό το παιχνίδι είναι από τα πιο κομβικά για τη μάχη της 6ης θέσης, αφού αν κερδίσουν στο “Αμμόχωστος”, πέρα από το ότι θα διατηρήσουν ή και θα αυξήσουν τις αποστάσεις από την 7η θέση και κάτω, ουσιαστικά θα βγάλουν νοκ-άουτ τη Νέα Σαλαμίνα, αφού η μεταξύ τους διαφορά θα πάει στους έξι πόντους και θα υπερτερούν και στην ισοβαθμία.

Γι΄ αυτό και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες μετά το… “ξέσπασμα” τους στο ματς με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη και με λιγότερη μουρμούρα από τον κόσμο της, την προσπάθεια της για να μπει “σφήνα” στις παραδοσιακές ομάδες του Α΄ γκρουπ, υλοποιώντας τον βασικό στόχο που τέθηκε στη φετινή σεζόν.

Ο Ντμίτρο Μιχαϊλένκο προετοίμασε αγωνιστικά και πνευματικά την ομάδα του για μία αμφίρροπη αναμέτρηση… “έξι βαθμών”, από την οποία θα λείψει ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών, Χουάν Καμίλο Σάιθ. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αναμένεται να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στο αγωνιστικό πλάνο, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

20:00 Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμ/στου Vs ΠΑΦΟΣ FC
Γήπεδο: N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Νεοκλέους Νικόλας
AVAR: Σωκράτους Κυριάκος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

The post Αμφίρροπο ματς στο «Αμμόχωστος» με φόντο την ΕΞΑΔΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top