ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Από ένα βήχα κατέληξε διασωληνωμένος ο μικρός Παναγιώτης – «Γύρω γύρω στο σώμα του υπάρχουν τρύπες και υπάρχουν στιγμές που μου χαμογελά» - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Από ένα βήχα κατέληξε διασωληνωμένος ο μικρός Παναγιώτης – «Γύρω γύρω στο σώμα του υπάρχουν τρύπες και υπάρχουν στιγμές που μου χαμογελά» - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη μία στιγμή στην άλλη άλλαξε ριζικά η ζωή μιας οικογένειας στην Κύπρο, όταν ένα από τα παιδιά τους παρουσίασε πρόβλημα στο αναπνευστικό του σύστημα.

Ο μικρός Παναγιώτης στις 23 Νοεμβρίου παρουσίασε έντονο βήχα, με τη μητέρα του να επικοινωνεί με την παιδίατρο, η οποία με τη σειρά της ανάφερε στην μητέρα του ότι όσο δύσκολο και να είναι το παιδί πρέπει να γίνει εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Μετά από επιδείνωση της κατάστασης του ο Παναγιώτης μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, με τους γιατρούς στην Κύπρο να μην μπορούν να υποστηρίξουν τη νοσηλεία του, αφού δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μηχανήματα. Έτσι ο μικρός Παναγιώτης στις 28 Νοεμβρίου, ενώ βρισκόταν σε καταστολή μεταφέρθηκε στο Ισραήλ, όπου υπάρχουν πιο εξειδικευμένα μηχανήματα και πιο κατάλληλοι επιστήμονες για την κατάσταση του.

Από εκείνη την ημέρα η κυρία Μαρία Θρασυβούλου βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό του παιδιού της, ενώ στην Κύπρο βρίσκονται τα άλλα τρία παιδιά της μαζί με τον πατέρα τους. Το δύσκολο της κατάστασης είναι ότι οι γιατροί δεν έχουν εντοπίσει ακόμη τι συμβαίνει με τον Παναγιώτη.

Τα όσα αναφέρει είναι μηνύματα ζωής για όλους μας. Όπως η ίδια λέει: «Δεν μπορείς να αντιληφθείς από τη μία μέρα στην άλλη τι σου επιφυλάσσει η ζωή σου και τι μπορεί να σου επιφυλάσσει το αύριο, γιατί πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου έρθει».

Η μητέρα του Παναγιώτη τονίζει ότι όσο δύσκολο και να είναι αυτό που βιώνει δεν μπορεί να παραπονεθεί, ούτε και να λυγίσει όταν το παιδί της βρίσκεται στον αναπνευστήρα με διάφορες «τρύπες» στο σώμα του και παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που χαμογελάει. «Μου είναι αδιανόητο να πω ότι κουράστηκα μπροστά σε αυτό το μωρό» σημείωσε η μητέρα του μικρού Παναγιώτη.

Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που λυγίζει και η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, αφού βρίσκεται εκεί δίπλα στο παιδί της μόνη της, με την υπόλοιπη οικογένεια τους και τα τρία της παιδιά να είναι μακριά της. Ωστόσο η ίδια αναφέρει ότι έχει βρει απίστευτη στήριξη και ανθρωπιά στους γονείς του μικρού Λάμπρου, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της, ευχαριστώντας τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top