ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Ανησυχία από τους γονείς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο ΡΙΚ – Τι απαντά ο Υπουργός - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Ανησυχία από τους γονείς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο ΡΙΚ – Τι απαντά ο Υπουργός - ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχία και αβεβαιότητα δημιουργείται στους γονείς από τον τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών τους που επέλεξε το Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα για την προβολή εκπαιδευτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες πρωινές ώρες, από το ΡΙΚ.

Κληθείς να απαντήσει σε σχετικό ερώτημα για αυτή την ανησυχία ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου ανάφερε ότι πρώτα από όλα πρέπει να λάβουν όλοι υπόψη ότι δεν πρέπει να πάνε τα παιδιά στα σχολεία, λόγω της παρούσας κατάστασης. Προσπαθούν χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε όλη την Κύπρο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους με τα μέσα που έχουν στη διάθεση τους να προσφέρουν το καλύτερο, σημείωσε ο κ. Προδρόμου.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης και οι πρώτες τάξεις του Δημοτικού, σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Για το σχετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που προβάλλεται από το ΡΙΚ, ο κ. Προδρόμου σημείωσε ότι θα πρέπει να ευχαριστούμε το κανάλι και τη νομοθεσία που προέβλεπε πάντα να υπάρχει, αφού πρόκειται για πρόγραμμα που παράγεται από επιλεγμένους εκπαιδευτικούς.

Γίνεται παραγωγή θεμάτων για τις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, ενώ η εκπαίδευση στα παιδιά δεν περιορίζεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και σε ενίσχυση από δασκάλες και δασκάλους που ετοιμάζουν ηλεκτρονικό υλικό για τα παιδιά και σε περίπτωση που χρειάζεται εκτυπωμένο υλικό το αφήνουν στο σχολείο για παραλαβή από τους γονείς από το σχολείο.

Υπομονή από όλους συνιστά ο Υπουργός Παιδείας, σίγουρα η κατάσταση δεν είναι αυτή που επιθυμούσαμε και μακάρι σύντομα να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top