ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν νίκησε, αλλά τα κέρδη ήταν πολλά…

Δεν νίκησε, αλλά τα κέρδη ήταν πολλά…

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ενάντια στην ΑΕΚ, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής και στον ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός πως ήθελαν νίκη, έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι, είναι ευχαριστημένοι, αφού κέρδισαν πολλά και έχασαν… ελάχιστα.

Με τον Ντε Βινσέντι να βλέπει κάρτα στο 32′ και να αφήνει τους γαλαζοκίτρινους με 10 παίκτες για μια ώρα αγώνα (συν τις καθυστερήσεις), το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη είχε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Ο Ελλαδίτης κόουτς έπρεπε να βρει τις λύσεις και το έκανε άκρως επιτυχημένα. Ο ΑΠΟΕΛ οπισθοχώρησε και προσπαθούσε να κτυπήσει στις κόντρες, πράγμα απολύτως λογικό, αφού έπαιζε με παίκτη λιγότερο ενάντια σε μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό. Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έβγαλε αμέσως αντίδραση και στην επόμενη φάση ισοφάρισε.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αμύνθηκαν εξαιρετικά, αν σκεφτεί κανείς πως ήταν η ανασταλτική λειτουργεία των γαλαζοκιτρίνων πριν. Το σημαντικό, όμως, κέρδος για τον ΑΠΟΕΛ, ήταν το πάθος που έβγαλε, η συσπείρωση, η ενότητα που δείχνει ότι κάτι άλλαξε με τον 44χρονο στον πάγκο.

Το μόνο έχασε η ομάδα της Λευκωσίας, είναι η απώλεια του Ντε Βινσέντι, ο οποίος σε μια αψυχολόγητη ενέργεια του, είδε την κόκκινη κάρτα. Ευτυχώς, για τον ίδιο, δεν το πλήρωσαν οι γαλαζοκίτρινοι, ωστόσο, ήταν ένα ακόμα, «μελανό» σημείο στην όλη παρουσία του Αργεντινού τον τελευταίο καιρό.

Μπορεί να μην… βολεύει το «Χ» και να μην είναι και ότι καλύτερο για τους γαλαζοκίτρινους, ωστόσο, έτσι όπως ήρθαν τα πράματα, όπως είπε και ο «Πούρσα», ο βαθμός είναι «χρυσός». Με την παρουσία τους ενάντια στον Ερμή αλλά περισσότερο τη χθεσινή εμφάνιση τους, με το πόσο πάθος που έβγαλαν (στο οποίο εστία και ο κόουτς στη συνέντευξη τύπου) και το πόσο πάλεψαν το παιχνίδι, οι παίκτες δείχνουν να θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να βρεθούν στην εξάδα.

Πλέον, το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ, είναι να έχουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, συνδυάζοντας τους με βαθμούς, αρχής γενομένης ενάντια στην Πάφο, σε ένα παιχνίδι που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για την εξάδα.

The post Δεν νίκησε, αλλά τα κέρδη ήταν πολλά… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top