ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στιβ Κωνσταντινίδης στο «Χωρίς VAR» – Η ομάδα που θεωρεί ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο, η ατάκα του για το ματς με ΑΠΟΕΛ και άλλα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιβ Κωνσταντινίδης στο «Χωρίς VAR» – Η ομάδα που θεωρεί ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο, η ατάκα του για το ματς με ΑΠΟΕΛ και άλλα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλοξενούμενος στην αποψινή (14/01) εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR», ήταν ο Γενικός Διευθυντής ποδοσφαίρου της Πάφος FC, Στιβ Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Ήρθα στην Πάφο για να στηρίξω τον προπονητή και να οργανώσω όλα τα τμήματα. Στόχος μας είναι να μπούμε στην εξάδα. Το ρόστερ που έχουμε αυτή την στιγμή είναι για εξαδα, έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά πολλές ομάδες έχουν αυτό το πρόβλημα. Έχουμε μπροστά μας επτά τελικούς για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είχαν γίνει κάποια λάθη στο παρελθόν, ειδικά στον τρόπο σκέψης. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να κτίσουν μία ομάδα για εξάδα και ταυτόχρονα να φέρνουν νεαρούς παίκτες με σκοπό τη μελλοντική πώληση τους.

Θα ενισχυθούμε σε δύο θέσεις. Θα έρθει ένας αριστερός μπακ και ένας παίκτης box to box».

Σίγουρα είναι αντίπαλος μας το ΑΠΟΕΛ για την εξάδα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε, για να του κλείσουμε την πόρτα της εξάδας. Σεβόμαστε το ΑΠΟΕΛ, είναι ιστορική ομάδα και πέρασε δύσκολα.

Η ΑΕΛ πιστεύω ότι έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα, ο Κέρκεζ κάνει τρομερή δουλειά. Είναι τρία χρόνια εκεί, η ομάδα έχει DNA νικητή και είναι η πιο φορμαρισμένη. Σίγουρα όμως δεν ξεγράφουμε Απόλλωνα, Ομόνοια και Ανόρθωση.

Ακούω τις ομάδες να λένε ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι γιατί έπαιξαν στην Ευρώπη. Τότε να μην πάτε Ευρώπη. Πρέπει να συμπληρώνεις κατάλληλα το ρόστερ και να έχεις βάθος στον πάγκο, για να μπορείς να τα βγάλεις πέρα».

Για το τι φταίει και η Εθνική Κύπρου δεν μπορεί να διεκδικήσει πρόκριση σε τελική φάση Euro ή Μουντιάλ:

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι Ισλανδοί πήγαν σε Euro και Μουντιάλ. Πρέπει να δούμε τι γίνεται στις ακαδημίες, εκεί είναι το χρυσάφι. Πες μου έναν Κύπριο που παίζει σταθερά σε καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το ταλέντο υπάρχει, αλλά πρέπει να ξέρεις τι ζητάς».

Για τη θέση του προπονητή στην Εθνική ανδρών και αν επικοινώνησαν ποτέ μαζί του:

«Ο Μακαρίτης ο Κουτσοκούμνης, μου είπε για την Εθνική όταν ήμουν στη Νέα Σαλαμίνα και τελικά πήραν τον Νιόπλια. Με πήρε τηλέφωνο και όταν ήμουν στην Ινδία και είπα «επιτέλους». Τελικά όμως με ήθελε για κάτι άλλο».

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

The post Στιβ Κωνσταντινίδης στο «Χωρίς VAR» – Η ομάδα που θεωρεί ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο, η ατάκα του για το ματς με ΑΠΟΕΛ και άλλα… (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top