Η Σπέχαρ ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για ΟΥΝΦΙΚΥΠ και αποστολή καλών υπηρεσιών ΓΓ ΟΗΕ

Η Σπέχαρ ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για ΟΥΝΦΙΚΥΠ και αποστολή καλών υπηρεσιών ΓΓ ΟΗΕ

Η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) , Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ενημερώνει σήμερα στις 1900 ώρα Κύπρου τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για θέματα που αφορούν την ΟΥΝΦΙΥΠ και την αποστολή των καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ, μετά την κυκλοφορία των σχετικών εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Ιανουάριο, η συνεδρίαση για την υιοθέτηση του ψηφίσματος ανανέωσης της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Σπέχαρ είχε την περασμένη βδομάδα χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο πλαίσιο των οποίων ενημέρωσε και άκουσε τις θέσεις τους γύρω από τις δυο εκθέσεις του ΓΓ του ΟΗΕ, δηλαδή την έκθεση για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και την έκθεση που αφορά τις καλές του υπηρεσίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE