ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν αγνοεί το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ κομμάτι ο Κίρζης!

Δεν αγνοεί το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ κομμάτι ο Κίρζης!

Ακόμα και οπαδοί που… βγάζουν «μιζέρια» μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα, με την ομάδα να βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας, δεν δίστασαν να γράψουν εγκωμιαστικά σχόλια για τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, μαθαίνοντας τα σπουδαία για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Δεν είναι μόνο η εκκωφαντική κίνηση με τον Ολλανδό «αρτίστα» (όπως τον αποκάλεσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ), που ενθουσίασε τη μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών των κυανολεύκων.

Είναι γενικότερα η… αποφασιστικότητα του διοικητικού ηγέτη, να κάμει τα πάντα για να αυξήσει τις επιλογές του Γιάννη Πετράκη, ούτως ώστε η ομάδα να τερματίσει τον μεγάλο «καημό» της Απολλωνίστικης οικογένειας.

Επιστρέφοντας στην… περίπτωση Μπίσεσβαρ, έπαιξε ρόλο φυσικά η θέση του προπονητή ότι ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Όμως, πιστεύουμε ότι στην άκρη του μυαλού του Νίκου Κίρζη, όταν αποφάσιζε να τηλεφωνήσει στον Χρήστο Καρυπίδη (γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ και πρώην παίχτη του Απόλλωνα), πόσο εφικτό είναι να έλθει δανεικός ο παίχτης στη Λεμεσό, ήταν και το… επικοινωνιακό κομμάτι.

Ενδεχομένως να τον επηρέασαν οι –χλιαρές- αντιδράσεις μερίδας του κόσμου, για το ότι δεν παρέτεινε μέχρι το καλοκαίρι, την πώληση του Αττίλα Σάλαι στους Τούρκους. Ήταν μερικοί που… θυμήθηκαν τις πωλήσεις Μάγκλιτσα πριν δυο χρόνια και του Ζελάγια πριν ένα χρόνο.

Δεν ψάξαμε, αν 32χρονος άσος ήταν στο μπλοκάκι των τεχνικών υπευθύνων πριν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση Σάλαι. Ακόμα κι αν τον είχαν στα υπόψη, δεν ήταν εύκολο να τον φέρουν αν δεν «έμπαινε» τουρκικό χρήμα στα ταμεία του Απόλλωνα.

Ο άνθρωπος που ηγείται της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα τα τελευταία 9 περίπου χρόνια, ίσως να μην το παραδεχθεί δημόσια, αλλά νομίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις λαμβάνει υπόψη αν θα κάνουν «γκελ» στον κόσμο, κάποιες από τις μετεγγραφές.

Υ.Γ.  Μας προκαλεί εντύπωση, ότι αρκετοί οπαδοί, προτρέπουν με κάθε ευκαιρία τη διοίκηση να μην κάνει το ίδιο «λάθος» του καλοκαιριού και να… επαναφέρει τον Γιώργο Μαλεκκίδη στο Κολόσσι, επειδή τον χρειάζεται άμεσα η ομάδα.

The post Δεν αγνοεί το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ κομμάτι ο Κίρζης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top