ΚΟΣΜΟΣ

Στραγγάλισε τη μητέρα του μετά από καβγά για τους βαθμούς – Ο 17χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 ετών

Στραγγάλισε τη μητέρα του μετά από καβγά για τους βαθμούς – Ο 17χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 ετών

Tο 2018 στραγγάλισε τη μητέρα του μετά από έναν καβγά για τον κακό βαθμό που είχε πάρει. Το δικαστήριο αποφάσισε πρόσφατα πως η ποινή για το έγκλημα του εφήβου από την Καλιφόρνια είναι 45 φυλάκιση 45 ετών.

Ο 17χρονος Γκρέγκορι Ράμος εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του επειδή σκότωσε την 46χρονη Γκέιλ Κλίβεντζερ, τον Νοέμβριο του 2018, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο δικαστής σημείωσε πως η ποινή του Ράμος θα επανεξεταστεί μετά από 25 χρόνια. Ο νεαρός δήλωσε ένοχος τον περασμένο μήνα στις κατηγορίες που είχαν ασκηθεί εναντίον του. Ήταν μόλις 15 ετών όταν στραγγάλισε τη μητέρα του με τα γυμνά του χέρια, επειδή εκείνη τον μάλωσε για έναν κακό βαθμό που είχε πάρει.


Χρησιμοποίησε στη συνέχεια ένα καρότσι κήπου για να μεταφέρει το πτώμα σε ένα φορτηγάκι, το οποίο έθαψε στη συνέχεια κάτω από ένα πυροσβεστικό σημείο σε εκκλησία, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο Ράμος και δύο φίλοι του προσπάθησαν στη συνέχεια να το κάνουν να φανεί σαν διάρρηξη. Οι φίλοι του βρίσκονται αντιμέτωποι με φυλάκιση έως και 30 ετών αν καταδικαστούν ως συνεργοί στο σοκαριστικό έγκλημα.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top