ΚΥΠΡΟΣ- ΜΕΤΡΑ: Έντονος ο Υπ. Υγείας για τα γυμναστήρια – «Λυπάμαι που τόσους μήνες μετά…»

ΚΥΠΡΟΣ- ΜΕΤΡΑ: Έντονος ο Υπ. Υγείας για τα γυμναστήρια – «Λυπάμαι που τόσους μήνες μετά…»

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου οι δύο πρώτες φάσεις χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται το άνοιγμα των γυμναστηρίων καθώς και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σε ερώτηση σχετικά με τα γυμναστήρια και τον χώρο του αθλητισμού, και απαντώντας στις αναφορές παραγόντων ότι δεν υπήρχαν κρούσματα στους χώρους αυτούς, ο κ. Υπουργός εξήγησε ότι «κρούσματα υπήρχαν και στα γυμναστήρια και στον αθλητισμό και σε πολλούς άλλους χώρους. Εν πάση περιπτώσει όμως, υπάρχει αυτή η αξιολόγηση του κινδύνου μετάδοσης και με αυτή την αξιολόγηση προχωρούμε είτε στην κλιμάκωση, είτε στην αποκλιμάκωση των μέτρων. Είναι θέμα καθαρά επιδημιολογικών δεδομένων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτά είναι τα νέα μέτρα του σταδιακού unlock

«Δεν είναι της ώρας να σας αναλύσω γιατί σε ένα κατάστημα που κάνεις δέκα λεπτά και φοράς μάσκα δεν είναι το ίδιο από ένα γυμναστήριο που γυμνάζεσαι χωρίς μάσκα, όπου υπάρχει εφίδρωση και αναπνοές και λυπάμαι που τόσους μήνες μετά πρέπει να απαντάμε αυτά τα πράγματα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Υπουργός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE