Πάλι καλά που το ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΝ – Παιδί των Nτάλλας ο Γκονζάλες

Πάλι καλά που το ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΝ – Παιδί των Nτάλλας ο Γκονζάλες

Ξαφνιάστηκαν πολλοί με την άφιξη τερματοφύλακα, για λογαριασμό του Απόλλωνα, το βράδυ του Σαββάτου. Όταν μας… σφύρισε ένα “πουλάκι” την πληροφορία, δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να ρωτήσουμε το γραφείο τύπου, αν ήταν “Ράδιο Αρβύλα” ή όχι… 

Φαίνεται ότι υπήρξε μπέρδεμα με το όνομα του Μεξικανού κίπερ, αφού μια ιστοσελίδα έγραψε για… κάποιον Σάντσες, αλλά εν τέλει ο παίχτης που κατέβηκε στο νησί μας, είναι ο Τζέσε Γκονζάλες.

Άργησε λίγο να έλθει η διευκρίνιση για το όνομα του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται στο Κολόσσι για δοκιμαστικά- αφού από το πρωί που γράφτηκε το πρώτο όνομα, το υιοθέτησαν τα πλείστα ΜΜΕ.

Πάλι καλά που έγινε η επίσημη διευκρίνιση, όχι τόσο για το όνομα του τερματοφύλακα, αλλά περισσότερο για το ότι δεν τίθεται ζήτημα αντικατάστασης του Γιοβάνοβιτς. Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση, ο Γκονζάλες δοκιμάζεται κι αν ικανοποιήσει, θα αποκτηθεί για την επόμενη σεζόν.

Στις τάξεις των φίλων της ομάδας, δημιουργήθηκε η εντύπωση, ότι έπαθε υποτροπή ο Σέρβος κίπερ.

Κοιτάζοντας το βιογραφικό του Αμερικανο-αναθρεμμένου Μεξικανού Tζέσε Γκονζάλες, διαπιστώσαμε ότι είναι παιδί τον Ντάλλας. Εκεί γεννήθηκε, στην ομώνυμη ομάδα πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.

Πέρασαν 11 μήνες από την τελευταία του επίσημη συμμετοχή, ήταν στις 7 Μαρτίου του 2020, σε παιχνίδι της Ντάλλας με την Μόντρεαλ για το πρωτάθλημα ΜLS.

The post Πάλι καλά που το ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΝ – Παιδί των Nτάλλας ο Γκονζάλες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE