ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύνθημα νίκης ενόψει Απόλλων: «Δεν έχουμε και πολλές επιλογές» – Η απόφαση Σωφρόνη για Χέιτλι και Φερνάντες

Σύνθημα νίκης ενόψει Απόλλων: «Δεν έχουμε και πολλές επιλογές» – Η απόφαση Σωφρόνη για Χέιτλι και Φερνάντες

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για την ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση: «Ήταν ένα ντέρμπι του οποίου η γενική κατάληξη δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε η έλλειψη διάθεσης. Προσπάθησε η ομάδα μας, όμως δεν είχε τις καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να κάνουμε τη σωστή επιλογή και να μπορέσουμε να απειλήσουμε».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση και δεν συγκαταλέγεται τυχαία στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, αλλά εμείς θα πάμε στο Τσίρειο με στόχο τη νίκη. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Το μοναδικό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά και να φτάσουμε τις ομάδες που προπορεύονται».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Αύριο δεν θα αγωνιστεί ο Μοϊσοφ λόγω τιμωρίας. Οι Φερνάντες και Χέιτλι (σσ. συμπλήρωσαν τρεις και έξι κίτρινες αντίστοιχα στο ματς με την Ανόρθωση) θα παίξουν αύριο και δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Εθνικό».

The post Σύνθημα νίκης ενόψει Απόλλων: «Δεν έχουμε και πολλές επιλογές» – Η απόφαση Σωφρόνη για Χέιτλι και Φερνάντες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top