Συμπλήρωσε… ΚΑΡΕ και η σεζόν ακόμη δεν τέλειωσε

Συμπλήρωσε… ΚΑΡΕ και η σεζόν ακόμη δεν τέλειωσε

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος (2020-2021) έχει φέρει στον πάγκο του Ερμή Αραδίππου τέσσερις προπονητές μέχρι στιγμής.

Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με Νίκο Παναγιώτου στον πάγκο του Ερμή, όπου η διοίκηση Λούκα Φανιέρου στις πρώτες… στραβές αποφάσισε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να υποδείξει τον Νίκο Ανδρονίκου ως νέο κόουτς.

Ακολούθως, οι «φτεροπόδαροι» χώρισαν και με τον Ανδρονίκου και… κλήθηκε ο Μαρίνος Σατσιάς ως ο νέος προπονητής του Ερμή Αραδίππου.

Εντούτοις, η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου έδωσε… πασαπόρτι και σε ακόμη έναν Κύπριο τεχνικό και από σήμερα έχει νέο προπονητή, συμπατριώτη μας, τον Νικόλα Μαρτίδη.

Τέσσερις προπονητές ως τώρα στην τρέχουσα σεζόν στον Ερμή Αραδίππου και μάλιστα και οι τέσσερις είναι Κύπριοι.

The post Συμπλήρωσε… ΚΑΡΕ και η σεζόν ακόμη δεν τέλειωσε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE