Διπλό φονικό: Προσπάθησε να πνίξει το γιο του με καλώδιο, μετά τον μαχαίρωσε - Πού βρέθηκαν οι σοροί των θυμάτων

Διπλό φονικό: Προσπάθησε να πνίξει το γιο του με καλώδιο, μετά τον μαχαίρωσε - Πού βρέθηκαν οι σοροί των θυμάτων

Τα κομμάτια του παζλ της φρικιαστικής διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε το παγκύπριο σήμερα Πέμπτη (11/2) συνεχίζουν να ενώνονται.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline ο 57χρονος φέρεται να δολοφόνησε πρώτα την 53χρονη σύζυγο του -μαχαιριές στο λαιμό- η σορός της οποίας εντοπίστηκε έξω από το σπίτι, στην αυλή.

Στη συνέχεια το πτώμα του άτυχου 20χρονου βρέθηκε εντός της οικίας ενώ αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι το πως κατάφερε να γλυτώσει ο 25χρονος.

‘Προσπάθησε να τον πνίξει με καλώδιο ενώ στη συνέχεια του κατάφερε εκδορές με μαχαίρι... Γλύτωσε από θαύμα’.

Το μαχαίρι πάντως που θεωρείται το φονικό όπλο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ενώ στη σκηνή έχουν ήδη σπεύσει οι ιατροδικαστές Α. Παπέττα και Ο. Ορθοδόξου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE