ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ και ο Μάριος Παναγή – «Σκοπός μου ήταν και είναι η πάταξη της διαφθοράς» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ και ο Μάριος Παναγή – «Σκοπός μου ήταν και είναι η πάταξη της διαφθοράς» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την ψήφο του κόσμου ζητεί ο πρώην διαιτητής, Μάριος Παναγή.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το «Ανεξάρτητοι» ο Μάριος Παναγή είναι ένας από τους υποψήφιους στις Βουλευτικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

«Γεννήθηκα το 1980 στην Λευκωσία και κατάγομαι από τον Ασκά, χωριό του πατέρα μου και το κατεχόμενο Τραχώνι Κυθρέας, χωριό της μητέρας μου. Είμαι απόφοιτος του Λυκείου Εθνομάρτυρα Κυπριανού.
Υπήρξα διαιτητής ποδοσφαίρου για 17 χρόνια εκ των οποίων 5 χρόνια διεθνής διαιτητής μέχρι την Β’ Κατηγορία της UEFA. Διετέλεσα 2 χρόνια Αντιπρόεδρος και 2 χρόνια Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.
Λόγω της βαθμολογίας από τους αγώνες το 2011-2012, βραβεύτηκα από την επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ ως ο καλύτερος διαιτητής στην Κύπρο.
Ως άνθρωπος που με χαρακτηρίζει το αίσθημα δικαίου και η αμεροληψία, το 2015 αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου στην διαιτησία ένεκα των τόσων γεγονότων διαφθοράς εντός των κυπριακών γηπέδων που έζησα από πρώτο χέρι και δεν με άφηναν αδιάφορο.
Σήμερα διευθύνω καφετέρια στον Στρόβολο αλλά συνεχίζω να ασχολούμαι με τα κακώς έχοντα του κυπριακού αθλητισμού αφού σκοπός μου ήταν και είναι η πάταξη της διαφθοράς».

The post ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ και ο Μάριος Παναγή – «Σκοπός μου ήταν και είναι η πάταξη της διαφθοράς» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top