ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέταξε και πάλι στην κορυφή των Βαλκανίων η Στυλιάνα Ιωαννίδου!

Πέταξε και πάλι στην κορυφή των Βαλκανίων η Στυλιάνα Ιωαννίδου!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Στυλιάνα Ιωαννίδου αναδεικνύεται χρυσή νικήτρια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου κάτω των 20 ετών.

Η 17χρονη πρωταθλήτριά μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση το Σάββατο (13/2/21) στη Σόφια της Βουλγαρίας, ξεπερνώντας το 1,84μ. στην τρίτη προσπάθεια της, επίδοση που είναι νέο παγκύπριο ρεκόρ κάτω των 20 ετών, αλλά και ρεκόρ αγώνων.

Η Ιωαννίδου πέρασε με την τρίτη το 1,79μ., με τη δεύτερη το 1,82μ., στο οποίο έγινε το ξεκαθάρισμα και πάλεψε για το χρυσό με τη Σερβίδα Αντζελίνα Τόπιτς, η οποία έχει ατομικό 1,85μ.

Εν τέλει η Ιωαννίδου κατάφερε να κάνει το επιτυχημένο άλμα στην τρίτη προσπάθειά της στο 1,84μ., κάτι που δεν κατάφερε η Τόπιτς.

Έτσι, έβαλε τον πήχη στο 1,86μ. και είχε δύο πολύ καλά άλματα, δείχνοντας πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πετάξει ακόμα πιο ψηλά.

«Ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και είχα κάποια τεχνικά λάθη, που δεν με βοήθησαν για να βγει η επίδοση. Αν είχα την ευκαιρία να κάνω κάποιους αγώνες νωρίτερα θα ήμουν καλύτερα προετοιμασμένη και σίγουρα θα είχα και ψηλότερα άλματα. Όμως, είμαι αρκετά ευχαριστημένη για πρώτο αγώνα στη χρονιά, το ότι διατήρησα τις επιδόσεις μου και ανέβηκα ψηλά. Επίσης, είμαι χαρούμενη που κερδίζω το Βαλκανικό Πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα με νέο ρεκόρ αγώνων και πάλι», μας μετέφερε από τη Σόφια η βαλκανιονίκης στο άλμα σε ύψος κάτω των 20 ετών, Στυλιάνα Ιωαννίδου.

Πέμπτος ο Νικολάου

Ο Γρηγόρης Νικολάου πήγε στη Σόφια με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο στο τριπλούν, που κέρδισε πέρσι στην Κωνσταντινούπολη, όμως, φέτος τα δεδομένα του ήταν πολύ διαφορετικά από πέρσι.

Προερχόμενος από πρόβλημα με σκλήρυνση στο αριστερό πόδι και από δύο εβδομάδες φυσικοθεραπείας, δεν μπόρεσε να κάνει το μεγάλο άλμα (ατομικό στον κλειστό 15,53μ.) και έμεινε την 5η θέση με 15,05μ.

Επιπρόσθετα, να μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά δεν προπονήθηκαν όπως θα ήθελαν το προηγούμενο διάστημα, με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό και την υποχρεωτική απουσία τους από τα στάδια, που φάνηκε να επηρεάζει σαφέστατα την προετοιμασία τους.

Εκτός από αυτά, μας εξηγεί ο ίδιος: «Στον αγώνα είχα πρόβλημα με τη φορά μου, εξαιτίας του ότι άλλαξα το πόδι στην έναρξη του άλματος. Ενώ ξεκινούσα με το δεξί, δούλεψα για να ξεκινώ με το αριστερό, ούτως ώστε να έχω καλύτερο τελευταίο πάτημα. Και ήταν μόλις ο πρώτος αγώνας μου που το δοκίμασα και φάνηκε ότι χρειάζομαι ακόμα περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Σαφέστατα με επηρέασε και η αποχή και το πρόβλημα τραυματισμού που είχα, αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή μου».

Πηγή: koeas.org.cy

The post Πέταξε και πάλι στην κορυφή των Βαλκανίων η Στυλιάνα Ιωαννίδου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top