Πάρτι της Μπιλμπάο στην Ανδαλουσία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Πάρτι της Μπιλμπάο στην Ανδαλουσία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

LA LIGA-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΔΙΘ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 0-4

Γήπεδο: Ραμόν ντε Καράνθα

Σαν άνεμος πέρασε η Μπιλμπάο από το «Ραμον ντε Καράνθα» όπου διέλυσε με 4-0 την Κάδιθ και κάνει σιγά σιγά, όνειρα για Ευρώπη.

Στο 2ο λεπτό ο Λεντέσμα είπε όχι σε σουτ του Ουίλιαμς αλλά στο 5’ ο Μπερενγκέρ έκανε μαγική ποδιά στον αντίπαλο του και από αριστερά πλάσαρε για το 0-1.

Και μάλιστα στο 15ο λεπτό, ο Ουνάι Λόπεθ με φοβερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 για τους Βάσκους. Η Μπιλμπάο ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο ματς και στο 29ο λεπτό ο Μουνιαΐν σήκωσε υπέροχα για τον Μπερενγκέρ που κατέβασε ιδανικά και τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Λεντέσμα για το 0-3.

Στο 36ο λεπτό ο Λεντέσμα έκανε λάθος έξοδο και η μπάλα στρώθηκε στον Μπερενγκέρ που έχασε απίθανη ευκαιρία από κοντά και στο 45+1’ ο Λεντέσμα είπε όχι σε σουτ του Ουίλιαμς ενώ στο 45+2’ από το κόρνερ ο Βέσγα πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με την Μπιλμπάο να έχει τον πρώτο λόγο και να κάνει το 0-4 στο 52’. Ο Ουνάι Νούνιεθ έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Ουίλιαμς έφυγε μόνος από το κέντρο από δεξιά, συνέκλινε και πλάσαρε από κοντά για το 0-4.

Στο 68ο λεπτό ο Λεντέσμα έκανε τραγικό λάθος και ο Μουνιαΐν πλάσαρε αλλά ο Αλκαλά έσωσε στη γραμμή και στο 74’ το σουτ του Βιγιαλίμπρε πέρασε μόλις έξω.

Στο 75ο λεπτό ο Σιμόν έσωσε μετά από σουτ του Σάπονιτς

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Κάλα, Καρκελέν (84’ Μαρτίν), Αλκαλά, Φάλι, Εσπίνο, Γαρίδο, Σάλβι (46’ Σάπονιτς), Λοσάνο (46’ Αλέχο), Νεγρέδο (46’ Χάιρο), Περέα (46’ Σομπρίνο)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Νούνιεθ, Κάπα (80’ Λέκουε), Γεράι, Γιούρι, Βέσγα, Ουνάι Λόπεθ (76’ Βενσεδόρ), Μπερενγκέρ (80’ Ιμπάι Γκόμεθ), Μουνιαΐν, Ραούλ Γκαρσία (64’ Βιγιαλίμπρε), Ουίλιαμς (64’ Μορσίγιο) 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Πάρτι της Μπιλμπάο στην Ανδαλουσία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE