ΠτΔ για "Λευκή Βίβλο": Αναμένει ολοκληρωμένες προτάσεις για πόθεν έσχες και θέματα σύγκρουσης συμφερόντων

ΠτΔ για "Λευκή Βίβλο": Αναμένει ολοκληρωμένες προτάσεις για πόθεν έσχες και θέματα σύγκρουσης συμφερόντων

Συζήτηση για τη Λευκή Βίβλο που αφορά το πόθεν έσχες και τα θέματα σύγκρουσης συμφερόντων συζήτησαν σήμερα ο πρόεδρος Αναστασιάδης με τους κ.κ. Χρήστο Παναγιωτίδη και Νίκο Συρίμη, στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κας Έμιλυς Γιολίτη, στο Προεδρικό.

Η πρόταση αποτελεί πρωτοβουλία του Δρος Πισσαρίδη και των κ.κ. Παναγιωτίδη και Συρίμη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου στην συνάντηση έγινε ένας δημιουργικός διάλογος για τα θέματα που αφορούν τη Λευκή Βίβλο και την πρόταση που υποβλήθηκε.

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την επιθυμία όπως οι εισηγητές της Λευκής Βίβλου συνεχίσουν τις επαφές τους με τις αρμόδιες κρατικές Yπηρεσίες, ούτως ώστε να ετοιμαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις επί του θέματος." καταλήγει η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE