ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα είναι απλά και μόνο τρεις βαθμοί και το ΞΕΡΟΥΝ – Αναμονή για τους τρεις

Δεν θα είναι απλά και μόνο τρεις βαθμοί και το ΞΕΡΟΥΝ – Αναμονή για τους τρεις

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει για 2η φορά φέτος τον ΑΠΟΕΛ και μπορεί η νίκη να δίνει τρεις βαθμούς όπως όλοι οι αγώνες, αλλά όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” ξέρουν πολύ καλά πως αυτό το ντέρμπι αν κερδηθεί, θα δώσει στην ομάδα πολύ περισσότερα πράγματα από ένα τρίποντο και την παραμονή στην κορυφή με τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Πέρα από το γόητρο και το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ θα μείνει σίγουρα εκτός εξάδας, κάτι που επιθυμεί για πολλούς και διάφορους λόγους η Ομόνοια που είναι περιττό να αναλύσουμε, τυχόν νίκη θα δώσει στο “τριφύλλι” ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Θυμόμαστε όλοι στον Α΄ γύρο, πως “γύρισε ο διακόπτης” μετά από την εμφατική νίκη με 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ στις 07/12, που ήταν και ιστορική, αφού έσπασε μία “κατάρα” 7,5  χρόνων χωρίς νίκη σε “αιώνιο” ντέρμπι.

Από εκείνο το ματς και μετά και παρότι η Ομόνοια συνέχισε να παίζει… ασταμάτητα, έστω κι αν τελείωσε η ευρωπαϊκή της περιπέτεια, πέτυχε πέντε σερί νίκες (έξι με τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ), έφερε δύο ισοπαλίες στο Τσίρειο κόντρα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα και στα επόμενα έξι ματς, μέτρησε πέντε ακόμα νίκες και μία ισοπαλία.

Ένας εντυπωσιακός απολογισμός που επέτρεψε στο “τριφύλλι” να καλύψει το χαμένο έδαφος και να “πατήσει” κορυφή και όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο θα βοηθήσει την ομάδα ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι, αν ολοκληρώσει τον Β΄ γύρο με ακόμη ένα τρίποντο – που θα τη διατηρήσει στην κορυφή – και μάλιστα επί του ΑΠΟΕΛ.

Τόσο ο Χένινγκ Μπεργκ όσο και οι ποδοσφαιριστές, είναι αυτονόητο πως αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν έναν ακόμη τελικό, χωρίς να κοιτάνε τη θέση του αντιπάλου στη βαθμολογία, και με τη σοβαρότητα που αρμόζει σε ένα ντέρμπι “αιωνίων”, που ενδεχομένως σε κάποιο βαθμό, να καθορίσει και τη μοίρα της ομάδας στα πλέι-οφ.

Ο Νορβηγός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Φαμπιάνο και Βίτορ Γκόμες, ειδικά τον πρώτο που είναι για πολλούς ο MVP της φετινής Ομόνοιας, ενώ οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι ο Τσέποβιτς, δεν είναι με το μέρος του…

Ετοιμάζει πλάνο για ΑΠΟΕΛ με… αντί Τσέποβιτς – Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για τους τραυματίες

The post Δεν θα είναι απλά και μόνο τρεις βαθμοί και το ΞΕΡΟΥΝ – Αναμονή για τους τρεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top