Έχει 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και πάει για το «μπαμ» με Λουκάκου!

Έχει 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και πάει για το «μπαμ» με Λουκάκου!

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Ο 27χρονος Βέλγος επιθετικός από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ιντερ, έχει βρει και πάλι το χαμόγελό του.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι τα νούμερά του με την Ίντερ παραπέμπουν σε αυτά του θρύλου Ρονάλντο, καθώς πρόσφατα κατάφερε σε 70 παιχνίδια να φτάσει τα 50 τέρματα και με αυτόν τον τρόπο να περάσει το «Φαινόμενο», ο οποίος είχε χρειαστεί 77 ματς για να φτάσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Τα εντυπωσιακά του νούμερα έχουν κάνει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι να εξετάζουν την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Telegraph», οι Πολίτες θα δώσουν τη δυνατότητα στον Πεπ Γκουαρδιόλα να κινηθεί… άνετα στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Καταλανό τεχνικό να έχει μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ στη διάθεσή του για την ενίσχυση του ρόστερ.

Έτσι, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μέρος από το συγκεκριμένο μπάτζετ της στην Ιντερ, προκειμένου να την πείσει να παραχωρήσει τον Ρομέλου Λουκάκου το καλοκαίρι.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Έχει 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και πάει για το «μπαμ» με Λουκάκου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE