ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αποκλειστικές λειτουργίες της σειράς Galaxy S21 διαθέσιμες στις σειρές Galaxy S20, Galaxy Note20 και Galaxy Z με την αναβάθμιση Samsung One UI 3.1

Αποκλειστικές λειτουργίες της σειράς Galaxy S21 διαθέσιμες στις σειρές Galaxy S20, Galaxy Note20 και Galaxy Z με την αναβάθμιση Samsung One UI 3.1

Ακόμη περισσότεροι χρήστες Galaxy αποκτούν τις νέες, ισχυρές λειτουργίες και δυνατότητες κάμερας αναβαθμίζοντας σε One UI 3.1

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι η πρόσφατη αναβάθμιση One UI 3.1 είναι πλέον διαθέσιμη στις σειρές Galaxy S20 (Galaxy S20, Galaxy S20+, και Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE), Galaxy Note20 (Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra), καθώς και στα Galaxy Z Fold2 και Galaxy Z Flip. Με την αναβάθμιση αυτή, οι χρήστες των παραπάνω σειρών αποκτούν δυνατότητες που ήταν αποκλειστικά διαθέσιμες στη σειρά Galaxy S21, όπως οι νέες λειτουργίες κάμερας για αποτύπωση και επεξεργασία εκπληκτικών φωτογραφιών και βίντεο και έξυπνες νέες λειτουργίες, που βελτιώνουν την καθημερινότητα.

«Η Samsung έχει δεσμευτεί ότι οι συσκευές της εταιρείας θα συνεχίζουν να παρέχουν σύγχρονες εμπειρίες κινητής καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους», δήλωσε ο TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Αφού ανακοινώσαμε ότι θα υποστηρίξουμε αναβαθμίσεις για τρεις γενιές λειτουργικού συστήματος Android (OS) σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy, περνάμε στο επόμενο και διασφαλίζουμε ότι οι χρήστες μας θα έχουν ισχυρές νέες λειτουργίες αμέσως μόλις είναι διαθέσιμες, με αναβαθμίσεις όπως η One UI 3.1».

Δυναμικές φωτογραφιών και βίντεο με έξυπνες λειτουργίες κάμερας
Το Galaxy S21 με One UI 3.1 εισήγαγε απίστευτες νέες καινοτομίες κάμερας, καθιστώντας εφικτή τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών και την καταγραφή βίντεο επαγγελματικού επιπέδου. Πλέον, αυτές τις λειτουργίες είναι διαθέσιμες και στους κατόχους των Galaxy S20 με την αναβάθμιση One UI 3.1.

Καμία στιγμή δεν χάνεται με τη βελτιωμένη λειτουργία Μίας Λήψης που αποτυπώνει μια πληθώρα στατικών λήψεων και βίντεο, ταυτόχρονα, με ένα μόνο άγγιγμα.



Χάρη στο One UI 3.1, ο χρήστης αποκτά το νέο εργαλείο Διαγραφής Αντικειμένων για την επίτευξη της τέλειας φωτογραφίας. Μετά τη λήψη, χρησιμοποιώντας αυτό το έξυπνο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών, ο χρήστης μπορεί να περικόψει ανεπιθύμητα στοιχεία της εικόνας, εύκολα και γρήγορα. Έτσι, πατώντας απλώς στην περιοχή που θέλει να αφαιρέσει από το κάδρο, αυτό επιλέγεται και διαγράφεται αυτόματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top