ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Στόχος να κερδίσουμε όλα τα ματς στην εξάδα – Θα πάμε να χάσουμε και τα 10 παιχνίδια;»

Αυγουστή: «Στόχος να κερδίσουμε όλα τα ματς στην εξάδα – Θα πάμε να χάσουμε και τα 10 παιχνίδια;»

Όλα όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή, προπονητής της ΑΕΚ, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό για την 26η και τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ.

Αναλυτικά: 

«Ξεκινήσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε 3-4 καλές φάσεις για να προηγηθούμε. Μετά το γκολ δεν δείξαμε την ίδια ηρεμία. Δίκαια ο Ολυμπιακός κέρδισε το παιχνίδι. Είχαμε αργή ανάπτυξη. Δεν δημιουργήσαμε από τα πλάγια προϋποθέσεις. Δίκαια χάσαμε. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε στα πλέι οφ, είναι ότι πρέπει να παίζουμε με πάθος κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αυτό το παιχνίδι σήμαινε πολλά για εμάς, θέλαμε τη νίκη, αλλά θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι στην εξάδα: «Στόχοι είναι όλα τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε. Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την ομάδα. Ένας μεγάλος κόσμος που θέλει η ομάδα του να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Μόνο με αυτά τα παιχνίδια μπορείς να δώσεις χαρά στον κόσμο. Θα πάμε να χάσουμε και τα 10 παιχνίδια; Είναι κρίμα για τον κόσμο και όλοι πρέπει να παλέψουν έχοντας μόνο ένα στόχο. Τη νίκη.»

The post Αυγουστή: «Στόχος να κερδίσουμε όλα τα ματς στην εξάδα – Θα πάμε να χάσουμε και τα 10 παιχνίδια;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top