ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις με μέτρο προκρίνουν οι επιστήμονες- Ετοιμάζουν λίστα με εισηγήσεις

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις με μέτρο προκρίνουν οι επιστήμονες- Ετοιμάζουν λίστα με εισηγήσεις

Τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό θα συζητήσουν σε σύσκεψη το βράδυ της Τρίτης 23/2 μεταξύ τους, για τις χαλαρώσεις στα περιοριστικά μέτρα που θα εισηγηθούν στην Κυβέρνηση.

Αρμόδια πηγή δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ότι η γενική αντίληψη που υπάρχει στα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής είναι όπως με υπευθυνότητα, οι χαλαρώσεις γίνουν κλιμακωτά ώστε να μην επιδεινωθεί η επιδημιολογική εικόνα.
 
Όσον αφορά την σημερινή σύσκεψη των μελών της ΣΕΕ με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια προκαταρκτική  συζήτηση σε γενικές γραμμές για τις χαλαρώσεις.
 
Ο περισσότερος χρόνος στην σύσκεψη, όπως αρμοδίως μας λέχθηκε, αναλώθηκε σχετικά με την αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας, τα ευρήματα των ιχνηλατίσεων στην Λεμεσό, των μεταλλαγμένων στελεχών και των εμβολιασμών.
 
Κατά την σύσκεψη δεν λήφθηκαν οποιεσδήποτε αποφάσεις, με τους επιστήμονες να επιφυλάσσονται μέχρι την αυριανή τους τοποθέτηση, οπότε και θα συγκεντρώσουν τις εισηγήσεις τους που θα τεθούν ενώπιον της Κυβέρνησης για λήψη τελικών αποφάσεων όσον αφορά στις επόμενες χαλαρώσεις σε περιοριστικά μέτρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχάρη τον Péter Magyar για τη νίκη του στις εκλογές, εκφράζοντας την προσδοκία για στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

BEST OF TOTHEMAONLINE