ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′

ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′

Παράπονα για το VAR εξέφρασε ο εκ. τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μετά το τέλος του ντέρμπι στο κύπελλο με την Ομόνοια.

Πιο συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε σε δύο συγκεκριμένες φάσεις. Για ένα πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ στο 76′ με Γκάρνερ αλλά και για τη φάση στο 89′ όπου ο ρεφ έδωσε επιθετικό φάουλ υπέρ του Λούφτνερ σε διεκδίκηση με τον Μπεν Σαχάρ.

Δείτε επίσης:
Πετεβίνος: «Θα αναφερθώ σε εξωγενείς παράγοντες – Νομίζω κάπου το έχουμε χάσει με το VAR»
Δημητρίου: «Έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία; Με ξάφνιασε…»

Ουσιαστικά οι γαλαζοκίτρινοι ζήτησαν πέναλτι στο 76′ ενώ στο 89′ ζήτησαν να άφηνε τη φάση ο ρεφ να εξελιχθεί (ο Μπεν Σαχάρ έφυγε μόνος από πλάγια αριστερά) και εάν έμπαινε γκολ να την έλεγχε μετά.

Δείτε τις δύο φάσεις:

Η φάση στο 89′ με Μπεν Σαχάρ:

Η φάση στο 76′ με Γκάρνερ:

The post ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».