ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανατροπή και μένει το 8998 ολόκληρο το Μάρτιο; - 2 μηνύματα είναι αρκετά

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανατροπή και μένει το 8998 ολόκληρο το Μάρτιο; - 2 μηνύματα είναι αρκετά

'Φωτιά' φέρεται να έβαλε η ατάκα του επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, Κωνσταντίνου Τσιούτη που αφορά την ενδεχόμενη επέκταση των μέτρων και συγκεκριμένα της χρήσης SMS μέχρι το τέλος Μαρτίου. 

Συγκεκριμένα ο κύριος Τσιούτης, παρευρέθηκε στην εκπομπή του ΡΙΚ, "Προκλήσεις" όντας καλεσμένος του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή, Ανδρέα Κημήτρη. Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας ανέφερε πως εισήγηση τους θα είναι να παραμείνει το 8998 για ολόκληρο το Μάρτιο. 

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αφού όλες οι πληροφορίες έκαναν λόγο για κατάργηση του μηνύματος για κατ'εξαίρεση μετακίνηση με το άνοιγμα της εστίασης, δηλαδή την 16η Μαρτίου. Ο κύριος Τσιούτης όμως ανέφερε πως 2 μηνύματα είναι αρκετά, αφού όλος ο κόσμος μπορεί να πάει στη δουλειά του με έντυπο.

Ακόμη και μετά τη δουλειά για να μεταβεί κάποιος σε μίνι μάρκετ, περίπτερο ή αρτοποιείο δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα δύο μηνύματά του, άρα είναι αρκετά.

Προσθέτοντας ο κύριος Τσιούτης είπε πως η ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας μπορεί να μεταφερθεί από τις 21:00 -που είναι τώρα- στις 23:00 ή τις 00:00 χωρίς την απαλοιφή των μυνημάτων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

Μένει να δούμε αν αυτό ήταν απλά ένα σενάριο που θα τεθεί επί τάπητος ή αν αποτελεί κοινή γραμμή και σύσταση της επιστημονικής ομάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top