ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Coca-Cola HBC Κύπρου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα ΜΚΟ

Η Coca-Cola HBC Κύπρου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα ΜΚΟ

• Διαχρονικός αρωγός στον καθημερινό αγώνα των ΜΚΟ της Κύπρου
• Έμπρακτη συμβολή για αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων με υπεύθυνο τρόπο

Η Παγκόσμια Ημέρα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Φεβρουαρίου για να τιμήσει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και να υπενθυμίσει στην παγκόσμια κοινότητα την φιλάνθρωπη δράση τους.


Η Coca-Cola HBC Κύπρου, αναγνωρίζοντας την αξία αυτών των οργανισμών και τον ρόλο τους στην κοινωνία, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό κάθε ομάδας που έχει ανάγκη, σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Σε αυτό το πλαίσιο, ανταποκρίνεται στα αιτήματα για δωρεές προϊόντων, ενώ παράλληλα διατηρεί στενή συνεργασία με ΜΚΟ, όπως ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, η RMHC Κύπρου, ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, το ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου καθώς και πολλές άλλες ομάδες και οργανώσεις, που χρειάζονται τη στήριξή τους.
Ενδεικτικά, την περσινή χρονιά όταν ξέσπασε η πανδημία του COVID-19, η Εταιρεία στήριξε απλόχερα με προσφορά δωρεάν προϊόντων, τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό και την Έκτακτη Υπηρεσία που δημιούργησε, τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και τους Δήμους που υλοποίησαν προγράμματα βοήθειας στο σπίτι για προστασία των ευάλωτων ομάδων. Μέσω των πιο πάνω πρωτοβουλιών παραδόθηκαν 6700 τεμάχια μη αλκοολούχων προϊόντων και 3825 λίτρα γάλα.


Εκ μέρους της Coca-Cola HBC Κύπρου, η κ. Κάλια Πατσιά, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσιών Σχέσεων, αναφέρει ότι: «Εμείς διαχρονικά παραμένουμε στο πλευρό των ΜΚΟ της χώρας μας. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όπου οι ΜΚΟ κλονίζονται, εμείς συνεχίζουμε να τις στηρίζουμε καθημερινά μέσα από την παροχή των προϊόντων μας».


Σεβόμενη τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον κυπριακό πολιτισμό και ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, η Coca-Cola ΗΒC Κύπρου με υπερηφάνεια περιλαμβάνει στην καθημερινή της διαχείριση, στις δραστηριότητες, στη φιλοσοφία και στη στρατηγική της, τις βασικές αρχές της κοινωνικής ευθύνης τόσο στις δεοντολογικές και κοινωνικές όσο και στις οικονομικές και περιβαλλοντικές της πτυχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top