ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν λέει να… συνέλθει η Λάτσιο – Ήττα από την Μπολόνια

Δεν λέει να… συνέλθει η Λάτσιο – Ήττα από την Μπολόνια

 

Στράβωσε εντελώς το σκηνικό για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι στο Renato dall’ Ara μετά την εντός έδρας 4άρα από την Μπάγερν στο Champions League. Οι Laziali πήραν νωρίς πέναλτι με τον Χοακίν Κορέα αλλά ο Σκορούπσκι μπλόκαρε την εκτέλεση του Ιμόμπιλε και στην επόμενη φάση ο Μπαγιέ από κοντά προκάλεσε σοκ στους φιλοξενούμενους.

Το ματς είχε ρυθμό, οι ομάδες θα μπορούσαν αμφότερες να έχουν σκοράρει, όμως εκείνη που το έκανε ήταν εκείνη του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, καθώς στο 65’ ο Νικόλα Σανσόνε με τρομερό γυριστό από ασίστ του Μπάροου έγραψε το 2-0 το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Η ήττα, αφήνει την Λάτσιο εκτός 4άδας με πολλές ομάδες να μπορούν να ανοίξουν τη διαφορά από εκείνη.

Σε ματς που έγινε νωρίτερα, η Σπέτσια βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Πάρμα, όμως είχε τον τρόπο να επιστρέψει και να σώσει την ισοπαλία (2-2). Οι Crociati, που βρίσκονται βαθιά μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, έριξαν χρήμα σε μεταγραφές τον Ιανουάριο και μια νίκη θα τους έδινε boost σε όλα τα επίπεδα για να κυνηγήσουν την παραμονή, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το καθαρό προβάδισμα. Με τους Καραμό και Ερνάνι η Πάρμα πήγε με 0-2 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, όμως στην επανάληψη, η Σπέτσια, που πρόσφατα νίκησε την Μίλαν, βρήκε δύο γκολ από τον Γκιασί (52’, 72’) και πήρε τον πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει και η ίδια.

Πηγή: Sdna.gr

The post Δεν λέει να… συνέλθει η Λάτσιο – Ήττα από την Μπολόνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top