ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους την Πέμπτη 11/03

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους την Πέμπτη 11/03

Η αύξηση των κρουσμάτων που οδήγησε στην αναβολή εκ μέρους της Κυβέρνησης της ανακοίνωσης χαλάρωσης των μέτρων, τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και των μαθητών που προκλήθηκαν λόγω πανδημίας και η στροφή της κυβέρνησης σε νέες οικονομίας για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, είναι τα κύρια θέματα που προβάλλονται στα πρωτοσέλιδα του κυπριακού Τύπου της Πέμπτης.

 
Η «Αλήθεια» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Στροφή σε νέες οικονομίες» αναφέρεται στο προσωπικό στοίχημα Προέδρου Αναστασιάδη για το σχέδιο της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η αύξηση των κρουσμάτων ανέτρεψε τα δεδομένα και στον αέρα βρίσκονται οι χαλαρώσεις. Αλλού γράφει ότι με τη νέα Βουλή θα συνεχιστεί το έργο για τα κόκκινα δάνεια των ΠΕΠ.
 
Ο «Πολίτης» στο κύριο του θέμα με τίτλο «Βήμα σε ναρκοπέδιο η απόφαση για χαλαρώσεις» γράφει ότι η σταθεροποίηση των κρουσμάτων σε υψηλά επίπεδα μας οδηγεί το πιθανότερο προς τα πίσω. Αλλού γράφει ότι δεν ενημερώθηκε επισήμως η Κομισιόν για το συρματόπλεγμα στη νεκρή ζώνη. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Γενικός Ελεγκτής δίνει 25 Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα για ΜΕΔ αλλά δεν τα κατονομάζει.
 
Ο «Φιλελεύθερος» στο κύριο του θέμα με τίτλο «Ρίχνουν ζάρια στο Προεδρικό» αναφέρεται σε άνοιξε-κλείσε και αναβολές αποφάσεων για χαλαρώσεις ενώ εστιάτορες, μαθητές και γονείς κάθονται στα κάρβουνα. Αλλού γράφει ότι ο εγκλεισμός στέλνει τους μαθητές στους ψυχολόγους, οι οποίοι διαγιγνώσκονται με κατάθλιψη και άγχος. Σε άλλο θέμα γράφει ότι έφτασαν τις 20 οι υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που υποβλήθηκαν στην Αστυνομία.
 
Η «Χαραυγή» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Κατεβείτε από το Λόφο να δείτε τα προβλήματα του κόσμου», γράφει ότι αδυνατούν να αντιληφθούν τα προβλήματα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Αλλού αναφέρει ότι μπάζουν νερά οι διαδικασίες και μυρίζει σκάνδαλο η αγορά rapid test. Σε άλλο θέμα η εφημερίδα γράφει ότι κρέμασαν στα κάγκελα του Προεδρικού τα κλειδιά των γυμναστηρίων.
 
Η αγγλόγλωσση “Cyprus Mail” στο κύριο της θέμα με τίτλο «Η αύξηση αναβάλει την ανακοίνωση χαλαρώσεων», γράφει ότι σύμφωνα με αναφορές αν ανοίξουν οι καφετέριες θα είναι απαραίτητο αρνητικό τεστ για τους πελάτες. Σε άλλο θέμα η εφημερίδα αναφέρεται σε πιθανές επιπτώσεις στην Κύπρο μετά η βρετανική κυβέρνηση είπε στους Βρετανούς ότι είναι ακόμα νωρίς για κρατήσεις διακοπών. Αλλού γράφει το πάρκο του Ακάμα θα είναι έτοιμο το 2022 όπως ενημερώθηκαν οι βουλευτές .


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top