Αύριο η τηλεδιάσκεψη Μισέλ, Φον Ντερ Λάιεν και Ερντογάν

Αύριο η τηλεδιάσκεψη Μισέλ, Φον Ντερ Λάιεν και Ερντογάν

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχουν αύριο, 19 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η τηλεδιάσκεψη θα λάβει χώρα περίπου μια εβδομάδα πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 25ης - 26ης Μαρτίου, όπου θα συζητηθεί η κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο καθώς ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας Ζοζέπ Μπορέλ θα παρουσιάσει έκθεση σχετικά με τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, βάσει των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Δεκεμβρίου.

Εκτός από την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας οι «27» θα συζητήσουν επίσης για την απάντηση στην πανδημία της COVID-19, την ενιαία αγορά, τη βιομηχανική πολιτική, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την οικονομία και τις σχέσεις με τη Ρωσία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Έρχεται Κύπρο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας - Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ και Τατάρ

Ολγκίν: Έρχεται Κύπρο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας - Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ και Τατάρ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE